Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Malmkvist stannar i Assyriska: "Fantastiska nyheter för oss"

Superettan

Assyriska förlänger med målvakten Robin Malmkvist.

Något som får klubbchefen Aydin Aho att jubla.

- Fantastiska nyheter för oss, säger han till föreningens hemsida.

Foto: Scanpix

Den 26-årige burväktaren hörde till Södertäljelagets bästa spelare under den gångna säsongen, och på grund av hans utgående kontrakt räknade nog de flesta med att Malmkvist skulle gå vidare i karriären. Så blir det inte. På Assyriskas hemsida berättar han att ett nytt tvåårskontrakt är undertecknat och klart.

- Jag trivs fantastiskt bra i Assyriska, med både laget och hela klubben. Jag kom hit med stukat självförtroende för två år sedan och nu är jag en mycket bättre målvakt. Jag har hållit dörren öppen för spel i Allsvenskan men i Superettan har jag bara sett Assyriska som alternativ. Vi har ett bra lag och verkar få nödvändig kontinuitet i truppen och tränarstaben. Vi var definitivt bättre 2013 än tidigare år och jag är säker på att vi kan ta ytterligare kliv kommande år, säger Malmkvist.

ANNONS

Klubbchefen Aydin Aho:

- Det är fantastiska nyheter för oss. Robin är en nyckelspelare och har en väldigt bra säsong bakom sig. Vi har försökt att förlänga kontraktet sedan i somras men Robin har velat hålla dörren öppen för spel på högre nivå. Vi räknade inte med honom för två månader sedan men vi har hela tiden haft en bra dialog utan att pressa Robin. För mig är han topp 3 i Superettan och besitter allsvenska kvaliteter så naturligtvis är vi nöjda med att behålla honom. Vi har pratat mycket om kontinuitet i Assyriska och detta är ett viktigt steg på vägen.

Publicerad 2013-12-10 kl 16:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto