Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Besara lämnar Örebro SK

Allsvenskan

Nahir Besara lämnar Örebro SK.
Parterna har kommit överens om att avsluta hans kontrakt.
- Det var något jag själv ville, men ändå så känns det tråkigt att behöva lämna Örebro, säger han till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån

Nahir Besara.

Nahir Besara har gjort tre sejourer för Örebro SK. Nu, i samband med degraderingen till superettan, står det klart att han lämnar klubben.

Parterna har kommit överens om att bryta kontraktet, som skrevs så sent som i somras.

-Det är delade känslor om jag ska vara ärlig. Det var något jag själv ville, men ändå så känns det tråkigt att behöva lämna Örebro, både laget och personerna där som jag gillar men just nu kändes det rätt, säger han till Fotbollskanalen om avskedet.

Besara menar att kontraktet delvis bryts på grund av att klubben åkte ur allsvenskan, men det är inte hela förklaringen. 

- Självklart att det tråkigt att vi åkte ur. Jag tycker inte att en klubb som Örebro ska spela i superettan och jag vet att de kommer studsa upp tillbaka men just nu kände jag inte att det var rätt för mig att vara kvar, med tanke på att jag hade ett annat upplägg med att jag bodde kvar i Södertälje och så. Så det kändes som att detta var bästa lösningen för alla parter.

ANNONS

Vad som händer härnäst för Besara är ännu inte klart, och inte heller om fortsättningen blir i Sverige eller utomlands. 

-  Vi får se. Jag tränar och håller i gång så länge tills något händer. Det har kommit intresse från både och men jag håller dörrarna öppna än så länge.

Besara kom till ÖSK första gången 2016 och stannade över säsongen 2018. Han återvände sedan sommaren 2020, då för ett halvår. Nu senast återvände han till klubben i somras efter en sejour i Hatta i Dubai, varpå han noterades för fyra mål och tre assist under den resterande delen av allsvenskan.

Publicerad 2022-01-20 kl 14:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto