Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Gefle värvar Yakoub - efter fansens Swish-kampanj

Superettan

Swish-kampanjen drog in 173 663 kronor.
Nu har Gefle IF köpt loss Antonio Yakoub, 20.
"Det varmaste av tack till alla er som gjorde detta möjligt", skriver klubben på Instagram.

Foto: Bildbyrån

Antonio Yakoub.

Antonio Yakoub var i fjol med och sköt upp Gefle IF i superettan. Forwarden stod för sex mål på 14 matcher i ettan, men vid årsskiftet löpe lånekontraktet ut.

Förra veckan gjorde Gefle en kraftsamling för att kunna köpa loss 20-åringen från Assyriska FF. Detta genom att starta en Swish-kampanj.

- Jag tror möjligheterna är jättegoda. När vi lägger örat mot marken och provtrycker våra fans, så är alla positiva och vill detta. Om vi kan kraftsamla och ta tag i alla himmelsblå där ute ska det här gå vägen. Det är jag helt övertygad om, sa klubbchef Daniel Kraft till Fotbollskanalen då.

Kampanjen "Fansens värvning" drog samlade totalt in 173 663 kronor. Resultatet? Gefle har nu köpt loss Antonio Yakoub. Det meddelar superettan-klubben på fredagen.

Annons

"Från botten av vårt himmelsblåa hjärta riktas vi det varmaste av tack till alla er som gjorde detta möjligt. Tillsammans", skriver Gefle på Instagram.

Antonio Yakoub var egentligen utlånad till IK Sirius under säsongen 2022, men Uppsalaklubben valde att inte använda den köpoption som fanns inskriven i avtalet och därmed återvände han till Assyriska FF vid årsskiftet.

Publicerad 2023-01-20 kl 18:56

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto