ÖSK tog första trepoängaren - Saeid stor hjälte

Örebro SK har tagit sin första trepoängare i superettan 2024.
Mohammed Saeid blev hjälte med sina två mål i 3-1-segern mot Varbergs Bois.

Tre förluster på de tre första matcherna i superettan. Men nu har ÖSK tagit sin första trepoängare i superettan 2024. Mötet med Varbergs Bois slutade 3-1.

Örebro SK tog ledningen precis före paus. Mohammed Saeid stormade fram på ett inlägg och nickade in 1-0.

Kort efter paus kvitterade Varbergs Bois. ÖSK slaravde i försvaret, varpå att Isak Bjerkebo snappade upp bollen och spelade till Marc Tokich, som borrade in 1-1 från straffområdeskanten. Spelarna i hemmalaget proteserade eftersom bollen tagit på Bjerkebos hand dessförinnan, men de fick inget gehör.

ÖSK återtog ledningen med en kvart kvar av ordinarie tid. Saeid höll sig framme på nytt och petade in en en retur som Fredrik Andersson lämnade på ett skarvat inlägg från Kalle Holmberg.

Med mindre än tio minuter kvar satte ÖSK spiken i kistan när Kalle Holmberg gjorde 3-1.

ÖSK är nu tolva i superettan, Varbergs Bois parkerar ett pinnhåll längre ned.

Publicerad 2024-04-22 kl 21:32