SLUT: Hallenius sköna solomål gav Hammarby 3-0-seger i toppmötet

Linus Hallenius 1-0 var en riktig soloprestation som också bäddade för Bajens övertygande seger i toppmötet mot Assyriska.
Se Hallenius mål här ovanför!

Så var matchen:

95'- Domaren blåser av matchen som Hammarby vinner övertygande. Men flera skador oroar och kan ge en bitter eftersmak.

75' - Linus Hallenius bryter in från högerkanten och skickar in bortaledningen elegant!

62' - Fredrik Söderström bärs ut på bår efter en stämpling och Hammarby tvingas till sitt tredje byte(!) Först Carlos Gaete, sen Filip Bergman, och nu alltså Fredrik Söderström som ersätts av Simon Helg.

50' - Vlado Zlojutro tar hand om frisparken och får en bra träff som Bahne tvingas tippa till hörna.

46' - Den andra halvleken är igång! Eddie Moussa går ut och in kommer Makdessi.

20:00 - Jesper Blomqvist meddelar i paus att det inte är någon större fara med Carlos Gaete Moggia som var tvungen att kliva av till fördel för Petter Furuseth i den 23 minuten. Enligt rapporter i paus rör det sig om en lårkaka men visar det att det rör sig om en allvarligare skada är det inte något Hammarby behöver.

34' - Vilken chans för Assyriska! Göran Marklund drar till med vänstern och Johannes Hopf tvingas sträcka ut till en jätteräddning.

28' - Assyriska har fått ett visst tryck på Hammarby nu. Dennis Östlundh med en delikat framspelning till Göran Marklund som skjuter ett skott som Hopf kan se passera sin högra stolpe.

24' - Filip Bergman i närkamp med Assyriskaanfallare i straffområdet men ingen åtgärd från domaren. Kanske borde hemmalaget ha haft en straff vid den situationen?

14' - En ganska tveksam inledning på matchen med många felpass. Hammarby med en bra frisparksmöjlighet men domaren dömer frispark för Assyriska.

3' - Hammarbys Linus Hallenius skapar sig en riktigt bra möjlighet tidigt i matchen. Hallenius snurrar bort Magnus Bahne i Assyriskas mål men lyckas inte lägga in bollen med vänstern från ganska dålig vinkel.

1' - Matchen är igång!

____________________________________________________________________

Hammarby får klara sig utan målvakten Rami Shaaban i bortamötet med Assyriska som visas i TV4 Sport.

In kommer Johannes Hopf. Tränare Michael Borgqvist och Jesper Blomqvist storstädar förvrigt och har satt Simon Helg, Petter Furuseth, Sebastian Castro Tello. Saknas gör även Jose Monteiro och Andreas Dahl som skadade sig i senaste matchen mot Norrköping.