Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Storsatsning av TV4 - sänder alla matcher i Superettan

Superettan

Alla superettanfans kan vara lugna. Under säsongen kommer samtliga matcher i Superettan att sändas.

– Intresset för Superettan växer. Det känns som ett naturligt steg, säger sportchefen för TV4 Sport, Hans Pekkari, till fotbollskanalen.

Foto: ANDERS WIKLUND/ SCANPIX

Hammarbys Max von Schlebrügge

Inför årets säsong satsar TV4 mer än någonsin på Superettan. Samtliga 240 matcher kommer att sändas och 90 matcher kommer att kunna ses i TV4 Sport, fler än någonsin tidigare.

– Intresset för Superettan växer ständigt. Det känns som ett naturligt steg, säger sportchefen för TV4 Sport, Hans Pekkari, till fotbollskanalen.

Varför genomförs den här satsningen just nu?

– Därför att det finns ett stort intresse och i år känns det soma tt det finns många klassiska lag och det kommer att bli flera klassiska möten, säger Pekkari till fotbollskanalen.

Förutom att samtliga matcher kommer att sändas på nätet via C Mores nättjänst, C Sports, kommer även Veckans match att sändas i TV4 Sport.

Annons

– Det är också nytt. Det kommer att vara ett studioprogram med Anna Brolin som ankare. Hela strukturen är inte klar, men Veckans match kommer oftast att visas på måndagar. Annars kan det även visas på torsdagar eller fredagar och ibland någon match på helgen, säger Pekkari till fotbollskanalen.

Publicerad 2013-01-30 kl 10:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto