TV: Ailton gjorde första målet sedan återkomsten - Öis vann mot HBK

Ailton Almeida har presenterat sig i Öis-tröjan igen.
I 3-1-segern mot HBK gjorde brassen sitt första mål sedan återkomsten i Göteborgsklubben.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Örgryte och Halmstad i spelaren

Ailton Almeida firade mellan 2004 och 2006 stora framgångar med Örgryte i allsvenskan, men flyttade därefter utomlands och återvände först i vintras till klubben igen. Därefter har han fått vänta på att göra mål.

Men mot HBK blev han äntligen målskytt. I inledningen av matchen slarvade Halmstadförsvaret och brassen väggspelade sig brassen igenom och fick möjlighet att sätta dit 1-0 bakom Malkolm Nilsson. Ailton gjorde inget misstag och stod för sitt första mål sedan återkomsten i Öis-tröjan. Brassens glädje gick att ta på då han firade med en läcker volt.

Innan den första halvleken var färdigsspelad utökade dessutom Öis sin ledning både en och två gånger genom Viktor Sköld och Gustav Ludwigson. Örgryte hade en betryggande 3-0-ledning i paus.

I den andra halvleken fick HBK in ett reduceringsmål då Rasmus Wiedesheim-Paul hållit sig framme. Men närmare än så kom inte Bollklubben och matchen slutade 3-1.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Örgryte och Halmstad i spelaren ovan.