TV: Falkenberg starkast i derbyt - avgjorde sent mot Varberg

Falkenberg vände underläge till seger i derbyt mot Varberg.
Erik Pärsson fastställde slutresultatet till 2-1 med när bara fyra minuter återstod.

Falkenberg gick segrande ur derbyt mot Varberg tidigare i våras efter en målrik tillställning på Påskbergsvallen. På söndagen upprepades bedriften - inför hemmapubliken.

Men det började tungt. Gabriel Altemark gav gästerna ledningen efter drygt en halvtimmes spel. Kvitteringen kom dock i slutet av första halvlek sedan Oliver Stanisic olyckligt styrt bollen i eget mål på Christoffer Carlssons inspel.

Falkenberg fick sista ordet och tog tredje raka segern sedan Erik Persson fastställt slutresultatet till 2-1 i den 86:e minuten. Därmed klättrar man upp på femte plats i superettan samtidigt som Varberg huserar i mitten och återfinns på tionde plats efter 16 omgångar.