TV: Inbytte Rochester poängräddare för Öster - kvitterade efter fyra minuter

När Brommapojkarna mötte Öster i superettan bytte Öster in Marc Rochester Sørensen.
Han kvitterade efter fyra minuter och fixade en poäng för gästerna.
Matchen slutade 1-1.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Brommapojkarna och Öster i spelaren ovan.

Under måndagskvällen tog Brommapojkarna emot Öster på Grimsta IP. I närmare 30 grader ställde superettan-lagen upp inför matchstart.

Den första halvleken blev jämn mellan båda lagen. Matchens första målchans kom med dryga kvarten spelad. Då var det Brommapojkarna som rann igenom och fick komma till avslut, men utdelningen uteblev.

Även gästande Öster utmanade, men det blev aldrig något mer än halvchanser. När matchen blåstes av för halvtidsvila var matchen fortsatt mållös.

I andra halvlek var det Öster som tryckte på. Men det hjälpte inte, i stället tog BP ledningen med 55 minuter spelade genom Nikola Vasic.

I matchminut 66 gjorde Öster två byten. Jesper Johansson Westermark och Dzenis Kozica gick ut och in kom Ahmed Bonnah och Marc Rochester Sørensen. Den sistnämnda hann bara vara på planen i fyra minuter innan Rochester Sørensen hade kvitterat för Öster. 1-0 blev 1-1.

Brommapojkarna: Olsson - Jelassi, Frej, Sögaard, Krusnell - Sandberg Magnusson, Maripuu, Leach Holm - Pettersson, Vasic, Cosic

Öster: Nilsson - Varmanen, Berg, Stenberg, Pavic - Kozica, Engqvist, Hauksson, Rodic - Bergmark Wiberg, Westermark

Publicerad 2022-06-27 kl 20:57