TV: Kanonmål när J-Södra körde över Akropolis

Jönköpings Södra ångar på i superettan.
Under måndagen kom tredje raka segern - där Moustafa Zeidan bjöd på ett kanonmål.

Se Moustafa Zeidans drömmål i spelaren ovan. Bilder från Discovery+.

Inför måndagens möte mellan Jönköpings Södra och Akropolis hade hemmalaget två raka segrar. Mot Akropolis kom tredje triumfen i rad för J-Södra, som ångar på i toppen av superettan.

Eric Omondi var matchens förgrundsfigur och det var också forwarden som gav J-Södra ledningen drygt tio minuter in i matchen. Omondi ryckte sig till ett friläge och satte behärskat dit 1-0.

En kvart senare kvitterade Akropolis genom Nicklas Lindqvist, som bland annat har ett förflutet i Hammarby. Bollen damp ner framför ytterns fötter och med ett vackert avslut placerade Lindqvist in 1-1 med högerfoten.

Några minuter senare skulle dock J-Södra återta ledningen då Adrian Edqvist kunde raka in 2-1-målet från nära håll. 2-1 var också ställningen efter första halvlek – och i den andra skulle J-Södra rycka ifrån tidigt.

Och det med ett vackert mål.

Tio minuter in i halvleken fick Moustafa Zeidan bollen på offensiv planhalva och med ett kanonavslut satte den tidigare Helsingborg-mittfältaren dit bollen i krysset.

Slutresultatet i matchen skrevs till 4-1 sedan Omondi gjort sitt andra mål, som han placerade in från snäv vinkel.

Segern mot Akropolis gör att J-Södra går upp på tredje plats i superettan.