TV: Nattsvart för Bajen - Giffarna vände och vann på Söderstadion

Hammarby gjorde första målet mot Gif Sundsvall. Men det blev ännu en förlust - och en kvalplats ser allt mer trolig ut.

Med fem minuter kvar av första halvlek fick Hammarby straff - som Andreas Dahl iskallt rullade in vid stolpen. Giffarna skulle dock vända på steken i andra halvlek.

Fredrik Holster stod för två snygga framspelningar till två före detta AIK-spelare, Kevin Walker och Pontus Engblom, som gjorde varsitt mål. När Hammarby låg på för en kvittering på övertid kontrade samme Holster in 3-1.

Som om förlusten inte var nog för Hammarby tvingades målvakten Johannes Hopf utgå skadad. Högavlönade Rami Shaaban kom in i stället.

Publicerad 2011-09-12 kl 21:57