TV: Säker seger för Degerfors hemma mot Syrianska

Degerfors besegrade Syrianska på hemmaplan under måndagskvällen med 2-0.
Matchvinnare för hemmalaget med varsitt mål blev Ferhad Ayaz och Christos Gravius.

1-0 kom redan efter tre minuter för hemmalaget. Efter ett långt inlägg så fanns Ferhad Ayaz på plats vid bortre stolpen och kunde trycka dit ledningsmålet för Degerfors.

Tvåan var nära att komma strax därpå, men det ville sig inte den gången för hemmalaget. Syrianska å sin sida stack upp vid ett par tillfällen i den första halvleken men lyckades inte att få dit kvitteringen.

1-0 i paus till Degerfors.

I mitten på den andra halvleken var sedan hemmalaget nära att ta ledningen vid två tillfällen. Ayaz fick chansen att göra sitt andra för matchen, men misslyckades. Likaså fick Erik Björndahl en gyllene chans att utöka ledningen, men inte heller den gången letade sig bollen in bakom Dajen Garaca i gästernas mål.

Men 2-0 skulle komma.

Med lite flyt och touch via motståndare punkterade Christos Gravius matchen när han tryckte dit 2-0 med kvarten kvar.

Degerfors ligger efter 26 spelade omgångar på en sjundeplats i superettan med 41 inspelade poäng. Syrianska har det desto tuffare, laget är jumbo på 22 poäng.

Se höjdpunkterna från matchen i klippet högst upp i artikeln.

Publicerad 2019-09-30 kl 23:30