TV: Vackert frisparksmål när Dalkurd krossade Frej

Dalkurd befäste sin andraplats i superettan under söndagen.
Borlänge-laget besegrade enkelt nästjumbon Frej med 3-0.

Serietvåan Dalkurd hade inga som helst problem med att besegra IK Frej i superettan under söndagen.

Laget hade gasen i botten redan från start och efter 25 minuters spel tog man också ledningen. Efter ett fint klapp-klapp-spel och en passning snett inåt bakåt så rullade Ahmed Awad in 1-0 ur snäv vinkel.

I den andra halvleken fortsatte Dalkurd att dominera. När dryga timmen var spelad kom också 2-0. Mittfältaren Ammar Ahmed fick på en fantastisk träff och skruvade in 2-0 på frispark.

I den 89:e minuten stötte sedan Rawez Lawan in slutresultatet, 3-0, för Dalkurd.

I och med segern har Dalkurd nu fem poäng ner till Helsingborg som ligger på allsvensk kvalplats. Frej är i sin tur nästjumbo med fem poäng upp till kvalplats.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.