TV: Vansinnesstackling av debutanten - fick rött direkt

Eddie Tran gjorde ikväll debut för Varberg, men han vill nog bara glömma sin insats.
Bara 31 minuter in i matchen visades han ut - efter en vansinnestackling på Örgrytes Jakob Lindström.

Se Trans galna tackling i spelaren.

Varbergs Eddie Tran gjorde idag debut i superettansammanhang - och han hade kunnat få en bättre start. Först gjorde Örgryte 1-0 mot hans Varberg efter att David Engström nickat in en frispark för bortalaget.

Några minuter senare såg Eddie Tran rött. Efter att Örgryte spelat sig ur en situation på mittplan hoppade Tran in med dobbarna före i en duell mot Örgrytes Jakob Lindström. Solklart rött kort för debutanten och domare Johan Krantz hade inget annat val.

Öis vann matchen med 2-0.