Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Johansson missar Gais cupavgörande: "Problem med huvudvärk och tinnitusliknande symptom"

Svenska Cupen

Marko Johansson fick en hörselskada efter raketregnet i derbyt.
Nu missar målvakten Gais avgörande mot Nyköping.
- Jag vet att han har haft problem med huvudvärk och tinnitusliknande symptom, säger tränaren Bosko Orovic i en kommentar på klubbens hemsida.

0:33
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses Blåvitt-fansen skjuta raketer in mot planen då andra halvlek ska börja.

På söndag spelar Gais mot Nyköping i svenska cupens sista gruppspelsomgång. Gruppen är, efter att Gais tilldömts segern mot Göteborg till följd av raketerna som sköts in över planen, vidöppen.

Gais tvingas dock klara sig utan målvakten Marko Johansson, som fick en skada på ena örat i samband med att delar av Blåvitt-fansen satte igång med raketskjutandet.

- Marko Johansson står över matchen av skäl som vid det här laget är allmänt kända. Han läkarundersöktes i veckan och fick besked om att han åkt på en hörselskada och jag vet att han har haft problem med huvudvärk och tinnitusliknande symptom. Men han var faktiskt nere och tittade till dagens träning och vi hoppas att han snart ska känna sig lite bättre. Han är dock inte i skick för att spela match än och ersätts i truppen av U19-keepern Erik Wästgärds, säger tränaren Bosko Orovic i en kommentar på Gais hemsida.

ANNONS

Bortsett från Johansson har Gais samma trupp som till mötet med IFK Göteborg. Målet lär vaktas av Damir Mehic.

Matchen visas på C More Live och på cmore.se med start 17.00.

Fakta

Gais trupp mot Nyköping

1. Damir Mehic, Andreas Östling, August Wängberg, Netinho, Marcus Bergholtz, Rasmus Rosenqvist, Edin Hamidovic, Leonard Pllana, Karl Bohm, Arian Kabashi, Nikola Asceric, Niklas Olsson, Predrag Randelovic, Emil Wahlström, Aiden Harvey, Milos Andelkovic, Adam Wästlund, Erik Westgärds

Publicerad 2019-03-02 kl 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto