Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sköna skadebeskedet för Häcken: ”Har inte slagit upp någonting”

Allsvenskan

Martin Ericsson tvingades byta i paus mot Hammarby med känning i baksida lår. Efteråt lämnade mittfältaren lugnande besked.
- Jag har inte slagit upp någonting, sade han. 

Foto: Scanpix

Trots att Häcken fick klara sig utan sin mittfältsmotor Martin Ericsson i den andra halvleken så är man klart för final i svenska cupen. 35-åringen tvingades kasta in handuken under pausvilan då hans hamstringmuskel började krampa.

- Jag hade en känning i baksidan av låret redan innan matchen och sedan så började det komma mer och mer. Det var inte så att jag slog upp någonting, men när vi provade av den i halvtid så krampade muskeln. Så det kändes inte så bra att gå ut igen, så vi tog beslutet rätt snabbt att jag skulle byta. Men jag har inte slagit upp någonting eller gjort någonting värre utan det var mer att den var för trött för att fortsätta, berättade han efteråt till Fotbollskanalen.

ANNONS

Hur känns det nu efteråt då?

- Jag hade ju is på direkt så det blev snabbt stelt, men just nu känns det rätt okej. Jag får ta en rehabiliteringsvecka så borde det vara rätt okej.

Så det var inget allvarligt som gör att du missar matcher framöver?

- Nej, det var inte så utan det var bara att den tröttnade.

Även Alexander Jeremejeff tvingades utgå under den andra halvleken på grund av en skada. 

Publicerad 2016-03-21 kl 07:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto