TV: BP till kvartsfinal - men var illa ute trots dominans

Brommapojkarna är klart för kvartsfinal i svenska cupen efter en storseger borta mot Degerfors.
Men allt satt långt inne.

Malmö FF - Djurgårdens IF
Malmö FF
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ ONSDAG

Stort spelövertag under hela matchen, en utvisning på Degerfors Sebastian Ohlsson i den 40:e minuten - men trots det var Brommapojkarna nära att bli utan en kvartsfinalplats i svenska cupen. Till slut vann man dock med hela 4-1 i den avgörande gruppspelsmatchen och är därför vidare i turneringen.

Det var Degerfors som, överraskande, tog ledningen i den 68:e minuten. BP:s målvakt Rasmus Emanuelsson slarvade vilket till slut gav Govend Haidar öppet mål och 1-0 blev sedan ett faktum.

- Hur är det möjligt? Det här är oerhört oväntat, utbrast C Mores kommentator Björn Hansén.

Men i anfallet efter Degerfors mål satte Brommapojkarnas anfallare Luca Gerbino Polo 1-1 på nick och sedan rullade det på för Olof Mellbergs mannar. Christopher Brandeborn fick in 2-1 i den 85:e minuten. Innan slutsignalen ljöd hade även 3-1 och 4-1 rullat in.

Se målen från matchen i spelaren ovan.

-
-

Fakta

Följ svenska cupen 2017

Nu börjar de allsvenska lagen sina förberedelser inför säsongsstarten i Allsvenskan den 1 april. Från januari till april visar C More över 100 försäsongsmatcher inklusive träningsmatcher och turneringar både hemma och utomlands samt alla matcher i Svenska Cupen.

SE LISTAN PÅ ALLA MATCHER HÄR!

Allsvensk abstinens?
Uppladdningen inför Allsvenskan 2017 med försäsongsmatcher och Svenska cupen ingår i C Mores Sport, Film och Serie-paket. Alla matcher från Uppladdningen inför Allsvenskan 2017 kommer även att kunna köpas som PPV för 99 kr per match.