POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

TV: Jonas Therns bedömning av sonen: "Helt okej utan att glänsa något extra"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Jonas Thern i spelaren ovan.

Simon Thern vann familjekampen mot Jonas Thern.
Men Jonas var inte överdrivet imponerad av sonens insats.
- Han var väl helt okej i dag utan att glänsa något extra, säger Jonas Thern till C More. 

IFK Värnamo-tränaren Jonas Thern ställdes i dag mot sin son Simon Thern och IFK Norrköping på Östgötaporten. Det slutade föga förvånande med seger för Norrköping med 3-1 efter två mål av Kalle Holmberg och ett av Jordan Larsson. 

Jonas Thern fick efteråt en fråga om hur det var att möta Simon och berättade att han inte tycker att sonen stack ut något extra i matchen.

- Det är ju roligt när det går bra för honom, det är inget snack om det, men spelar man mot varandra, så ska det inte gå bra. Det är min inställning, sedan får han gärna vara bra i de andra matcherna, men inte när han möter oss. Han var väl helt okej i dag utan att glänsa något extra. Det var några fjuttskott utanför, men annars åstadkom han i varje fall inte så mycket i avslutsvägen, säger Thern till C More. 

Jonas Thern var annars nöjd med Värnamos insats i matchen. 

- Vi gjorde en defensivt väldigt stark match. Killarna sprang något kopiöst. Norrköping är bra på att inte tappa bollen och har tålamod att flytta runt den. Vi hade en idé om hur vi skulle täppa till det framför allt i mitten, men orkade inte riktigt med det sista 25, 30 minuterna. Då började de hitta in i de här farliga, centrala zonerna och då blev det också lite större möjligheter för dem, säger han.

- Men jag tycker att killarna gjorde det fantastiskt bra. Det var många som knappt spelat seniormatcher som var med här och att möta ett av Sveriges bästa lag och prestera som de gjorde tycker jag är jättebra, fortsätter han. 

IFK Värnamo ramlade i fjol ur superettan och spelar i år i division 1. 

Publicerad 2019-02-17 kl 19:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå