TV: Mjällby bärgade ny seger - Johansson målskytt igen

Alexander Johansson nätade igen i Mjällbys 2-1-seger mot Oskarshamn.

0:58

Avbryt
Försök igen

Se Johanssons ledningsmål i spelaren.

Mjällby AIF-förvärvet Alexander Johansson, 27, sänkte i förra veckan Dalkurd till seger med 1-0 i premiären i svenska cupen. Under lördagen höll han sig framme igen, och gav redan i den tredje minuten Mjällby ledningen med ett skott via målramen i nät till 1-0.

Men den här eftermiddagen fick Blekinge-laget inte hålla nollan, då Oskarshamn, i den 27:e minuten, kvitterade genom Adnan Catic efter en hörna. Oskarshamn var därmed åter med i matchen, men orkade i slutändan inte stå emot.

I andra halvlek ordnade Tom Pettersson 2-1 för Mjällby, vilket blev slutresultatet. Mjällby har därmed sex poäng efter två omgångar i cupen.

På lördag ställs Mjällby mot Sirius i en helt avgörande match om avancemang till cupkvartsfinal. Sirius toppar just nu gruppen med bättre målskillnad.

Oskarshamn: Zvar - Lindqvist, Dantas, Catic, Korang - Bråholm, Vidjeskog, Falcao - Nouri, Crona, Jibodu.

Mjällby: Törnqvist - Kricak, Rösler, Pettersson - Johansson, Gustavsson, Rosengren, Gustafson - Ståhl, Johansson, Persson.

Publicerad 2023-02-25 kl 16:52