4-0 innebär att gruppen avgörs i mötet med Sirius.

Vito Hammershøy-Mistrati gör 2-0 för Norrköping
Spela
Norrköping gör 3-0 genom Vito Hammershøy-Mistrati
Spela
Leo Jonsson gör 4-0 i slutminuterna

IFK Norrköping fick bara med sig 1-1 i första omgången mot Brage och var i dag på jakt efter seger mot Utsikten.

Gästerna från Göteborg stod i sin tur på noll poäng efter att ha fallit mot Sirius med 2-0.

Det dröjde inte länge förrän Norrköping var i förarsätet. Efter dryga kvarten dunkade Laorent Shabani in 1-0 i bortre hörnet.

Yttermittfältaren är tillbaka i "Peking" efter att ha tillbringat höstsäsongen i FC Andorra på lån.

Andra halvlek hann knappt börja innan Shabani tryckte av, denna gång med högern. Bollen tog på Vito Hammershøy-Mistrati och 2-0 var ett faktum.

Hammershøy-Mistrati satte därefter spiken i kistan bara sju minuter senare. I andravågen av en hörna smällde han in 3-0.

- Skottet vid 2-0-målet tog på mig och bytte riktning. Det var ett turmål. 3-0-målet var ett riktigt fint mål, tycker jag, säger dansken till TV4 Play efter matchen.

Hammershøy-Mistrati följde sedan upp med att klacka fram Shabani, som hittade Leo Jonsson vid bortre stolpen. En liten touch senare var det 4-0.:

Härnäst väntar Sirius för Norrköping när gruppspelet avgörs. Matchen spelas måndag den 4 mars - och "Peking" har en fördel.

Storsegern i dag innebär att man har lika många poäng som Sirius, men leder gruppen via målskillnad.

- Sirius är ett bra lag. De slog oss med 2-0 i sista matchen förra året och var myckte bättre än vi. Det blir en tuff match, men vi ska självklart försöka vinna, säger Hammershøy-Mistrati till TV4 Play.

Dystrare var minerna i Utsikten, bland annat hos Malkolm Moënza.

- Norrköping är ett bra lag och vi gör alldeles för mycket tekniska misstag för att ens ha en chans. Det är min känsla just nu. Vi är inte tillräckligt bra, säger han till TV4 Play.

IFK Norrköping: Jansson - Eid, Watson, Eriksson, Kalley - Sandberg, Hammershöy-Mistrati, Salihovic - Björk, Nyman, Shabani

Utsikten: Hadaya - Hermansson, Kembel Westermark, Lagerlund, Rodeblad Lowe - Skoglund, Randelovic, Zurmati, Moenza - Lima, Book