Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Yasin petades: "Kändes inte bra - inte bra alls"

Svenska Cupen

Häcken spelade sin första cupmatch för året under söndagen.
Då fick Ahmed Yasin inleda på bänken.
- Jag vet inte riktigt varför, säger den offensive mittfältaren till GP.

3:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Häcken-Gais i spelaren ovan.

Under söndagen vann BK Häcken med 3-0 mot Gais i svenska cupen. Lagets offensive stjärna Ahmed Yasin fick se stora delar av matchen från bänken.

Han hoppade dock in i den 62:a minuten, och nätade i den 80:e minuten.

Till GP säger Yasin att han inte riktigt vet varför han bänkades till en början.

- Det kändes inte bra. Inte bra alls. Men vi kämpar på. Det enda sättet att visa att man ska spela är att komma in och göra ett mål. Som jag gjorde i dag. Annars tycker jag att jag har gjort det jäkligt bra, kommenterar Yasin för tidningen.

I förra veckan gjorde Häcken klart med forwarden Alexander Søderlund och konkurrensen om de offensiva positionerna i startelvan är tuff.

ANNONS

- Det börjar bli många spelare på positionerna och det handlar om att vara på tårna hela tiden och ta tillvara på chanserna, säger Yasin.

Tränaren Andreas Alm motiverar sitt beslut kring Yasin med att de spelarna som hade störst chans att slå Gais fick starta.

- Hade jag haft Yasin (Ahmed) från start kanske "Dalla" (Daleho Irandust) hade varit på bänken. Då hade det kommit samma frågor om "Dalla". Och hade Viktor (Lundberg) varit på bänken hade det varit Leo (Bengtsson) eller Ali (Youssef) från start kanske. Det blir rundgångsfrågor på konkurrensen, säger Alm till GP.

Publicerad 2020-02-24 kl 14:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto