Svenskkollen: Wernbloom hjälte, norsk målsuccé och en efterlängtad comeback

Den europeiska fotbollssäsongen lider mot sitt slut. Se hur det gått för alla svenskar ute i Europa. Här är veckans svenskkoll!

Azerbaijan

Qabala FK

Ricardinho – 10/0

Avslutade ligan genom en vinst mot serietvåan Baki, men där placeringarna i toppen redan var färdiga. Qabala slutar trea i den azerbaijanska ligan och är klara för europaspel nästa år. Den förre Malmö FF-backen spelade hela matchen och hjälpte till att hålla nollan bakåt.

Belgien

Standard Liege

Jiloan Hamad – 6/1
Mittfältaren som i mars skadade knäet under en träning fick i veckan beskedet om att det inte blir något mer spel under 2015. Mittfältaren som varit utlånad från Hoffenheim till belgiska Standard får nu återvända till Tyskland.

Cypern

Anorthosis Famagusta

Markus Holgersson – 28/0
Säsongen är slut för Famagusta som slutade på en femte plats i de cypriotiska slutspelsomgången.

AEL Limassol FC

Maic Sema – 11/3
Säsongen är slut för AEL som slutade tvåa i de cypriotiska nedflyttningskvalet och undvek därmed en nedflyttning.

Danmark

Randers FC

Karl-Johan Johnsson – 31/0, 14 nollor
Fick under söndagkvällen 1-1 hemma mot Bröndby. I och med poängförlusten så tappade man nu chansen att nå tredjeplatsen och en europaplats till nästa år.

Joel Allansson –7/0
Satt på bänken under hela matchen mot Bröndy utan att få chans till att komma in.

Mikael Ishak – 25/10
Spelade från start mot Bröndby men blev mållös och utbytt med tre minuter kvar.

Viktor Lundberg – 31/7
Fick komma in med tre minuter kvar att spela istället för Ishak. Fanns på planen när Bröndby kvitterade på tilläggstid.

FC Midtjylland

Johan Dahlin – 10/0, 4 hållna nollor
Skadad och var borta för matchen i rad när laget i helgen förlorade borta mot Nordsjaelland.

Petter Andersson – 23/4
Fanns inte med i truppen när Midtjylland förlorade borta mot Nordsjaelland. Var borta på grund av ett mindre ingrepp som gjorts i hans knä.

Kristoffer Olsson – 9/0
Började på bänken i matchen mot Nordsjaelland men fick hoppa in med en halvtimme kvar att spela. Hade dock inte lyckan på sin sida och kunde inte vända matchen åt Midtjylland.

FC Köpenhamn

Johan Wiland – 0/0
Tredjemålvakt i FCK och har inte spelat en enda minut den här säsongen. Har faktiskt inte varit med i någon matchtrupp sedan i november och bör se sig om efter en ny klubb i sommar.

Ludwig Augustinsson – 14/1
Blev förra veckan uttagen i Erik Hamrens landslagstrupp i EM-kvalet. Ytterbacken fanns däremot inte med i helgens match där FCK vann borta mot Sonderjyske med 2-1.

Per Nilsson – 16/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Sonderjyske.

Mikael Antonsson – 23/0
Har skadat sig och har bekräftat att även EM-kvalet är kört för hans del. Blir nu borta mellan åtta till tio veckor och kan redan nu börja förberedda sig på nästa säsong.

Ålborg BK

Rasmus Jönsson – 14/1
Fick chansen från start i bortamatchen mot Silkeborg. Anfallaren tog vara på förtroendet och gjorde avgörande mål i matchen då Ålborg vann med 2-1.

Andreas Blomqvist – 1/0
Fanns med i matchtruppen mot Silkeborg men fick aldrig komma in från bänken.

Bröndby IF

Johan Elmander – 19/1
Petad i landslaget och bänkad i Bröndby. Livet är inte lätt just nu för Elmander som ändå blev inbytt i den 55:e minuten i helgens bortamatch mot Randers. Fanns på plan när Bröndby kvitterade till 1-1 på tilläggstid.

Johan Larsson – 15/3

Spelade hela matchen mot Randers där man fick med sig 1-1 hem och säkrade tredjeplatsen i ligan.

FC Nordsjälland

David Moberg Karlsson – 25/4
Blev satt på bänken i hemmamatchen mot seriesegraren Midtjylland. Fick hoppa in i den 84:e matchminuten och var på plan när laget avgjorde med matchens enda mål.

Esbjerg fB

Erik Friberg – 12/1
Esbjerg tog en otroligt viktig seger i helgen då man besegrade Vestsjaelland med 2-1 hemma på Blue Water Arena. Friberg fanns på planen under hela matchen där laget säkrade sitt kontrakt i den högsta serien.

Robin Söder – 20/4
Satt på bänken under hela matchen mot Vestsjaelland utan att få chans att komma in.

Michael Almebäck – 8/0
Började på bänken men blev inbytt i den 74:e minuten mot Vestsjaelland. Fanns på planen när laget slog in det avgörande målet på tilläggstid.

Daniel Larsson – 14/2
Spelade från start på mittfältet i Esbjerg men blev utbytt mållös efter en timmes spel.

Sunderland AFC

Sebastian Larsson – 33/3
Sunderlands säsong är över där man klarade ett nytt kontrakt med minsta marginal.

West Bromwich

Jonas Olsson - 13/1
Säsoongen är över för West Bromwich som slutade tretton i ligan.

Swansea City

Modou Barrow – 9/0
Barrow kom tillbaka i slutet av säsongen och fick avsluta som nia i Premier League.

Fulham FC

Alexander Kacaniklic – 11/2
Säsongen är över för Kacaniklic och hans Fulham som slutade på en 17:e plats i Championship.

Blackburn Rovers

Marcus Olsson – 40/0
Säsongen är över för Olsson och hans Blackburn som slutade på en 9:e plats i Championship.

Norwich City

Martin Olsson – 44/1
Spelar idag klockan 16.00 den helt avgörande matchen mot Middlesbrough om vem som tar klivet upp till Premier League. Världens viktigaste match i ett rent ekonomiskt synpunkt då vinnare får upp mot en miljard i tv-pengar.

Watford FC

Joel Ekstrand – 22/1
Säsongen är över för Watford som är klara för Premier League nästa år.

Derby County

Isak Ssewankambo - 0/0
Säsongen är över för Ssewankambo innan den ens hann börja. Svensken är frisk från sin skada men nu är serien slut där Derby kom 8:a i Championship.

Estland

FC Infonet

Ermal Hajdari – 9/3
Laget spelade i torsdags 0-0 för andra matchen i rad när man bara fick en poäng med sig hem från match mot Tulevik. Hajdari spelade från start men blev utbytt mållös efter en timmes spel.

Finland

IFK Mariehamn

Bobbie Friberg Da Cruz – 5/0
Hade inte match den här veckan utan först på onsdag spelar laget hemma mot SJK.

Josef Ibrahim – 5/0

Philip Sparrdal-Mantilla – 6/0

Jaro

David Carlsson – 1/0
Hade inte match i helgen utan nästa omgång för Jaro är först nästa vecka.

HJK

Daniel Örlund – 8/0, 3 hållna nollor

HJK spelade i fredags 1-1 hemma mot KuPS där Örlund stod i mål hela matchen. Trots poängförlusten så fortsätter HJK ligga i topp i den finska ligan, men med mer spelade matcher än toppkonkurrenterna.

Frankrike

SC Nice

Niklas Hult – 30/1
Säsongen är över för Niklas Hult vars Nice slutade på en elfte plats i Ligue 1.

Bordeaux

Isaac Kiese Thelin – 15/1
Kiese Thelins första säsong i Frankrike är slut där hans Bordeaux slutade sexa i ligan och missade europaspel till nästa säsong.

Rennes

Ola Toivonen – 29/7
Toivonen har fått motstå stark kritik i slutet av den här säsongen och får nu äntligen lite semester där han kan vila upp sig. Rennes avslutade som nia i ligan.

Paris SG

Zlatan Ibrahimovic – 24/19
Vann i helgen den franska cupen efter finalsegern mot Auxerre. Svensken fick låga betyg och blev starkt ifrågasatt för sin prestation.

Förenade Arabemiraten

Bani Yas

Imad Khalili – 8/2
Säsongen är slut för Khalili vars lag slutade på en åttonde plats i ligan.

Grekland

PAOK ***

Sotirios Papagiannopoulos – 7/0
Fanns inte med i matchtruppen när PAOK under söndagen förlorade borta mot Panathinaikos med 0-2.

Olympiakos

Jimmy Durmaz – 18/2
Säsongen är över för Olympiakos som kan stoltsera sig som grekiska mästare.

Panathinaikos FC ***

Marcus Berg – 21/16
Efter att förra matchen gjort två mål blev Berg satt på bänken i hemmamatchen mot PAOK. Svensken kom in i den 56:e matchminuten men det dåvarande 2-0-resultatet stod sig matchen ut.

Valmir Berisha – 1/0
Då Berg är tillbaka efter sin sjukdom betyder det att Berisha nu är tillbaka i U21-laget. Svensken fanns inte med på bänken i hemmamatchen mot PAOK.

AEK Athen ***

Jakob Johansson – 17/1
Avancemanget tillbaka till den grekiska högstaligan är klar. Johansson fanns däremot inte med i helgens match mot Panachaiki 2005 utan såg kampen från läktaren.

Holland

SC Heerenveen

Kristoffer Nordfeldt – 34/0, 8 nollor
Säsongen är över för Heerenveen som slutar på en sjunde plats i den holländska ligan.

Sam Larsson – 21/8

Simon Thern – 15/3

Viktor Noring – 0/0

Heracles Almelo

Denni Avdic – 22/4
Säsongen är över för Heracles som slutar på en fjortonde plats i den holländska ligan.

FC Groningen

Simon Tibbling 17/1
Säsongen är över för Groningen som slutar på en åttonde plats i den holländska ligan.

Rasmus Lindgren - 23/1

Dino Islamovic – 11/0

Willem II

Samuel Armenteros – 29/11

Säsongen är över för Willem II som slutar på en nionde plats i den holländska ligan.

AZ Alkmaar

Muamer Tankovic – 26/5
Säsongen är över för AZ Alkmaar som slutar på en tredjeplats i ligan.

Mattias Johansson – 31/1
Säsongen är över för AZ Alkmaar som slutar på en tredjeplats i ligan. Detta gör att laget nu spelar ute i Europa nästa år.

PSV Eindhoven

Oscar Hiljemark – 11/0
Säsongen är över för PSV som slutade blev ligamästare i Holland. Hiljemark öppnar nu upp för en eventuell flytt i sommar då han är beredd att lyssna på bud.

Vitesse

Abiola Dauda – 16/6
Säsongen är över för Vitesse som slutade på en femte plats i den holländska ligan.

FC Utrecht

Kristoffer Peterson – 20/2
Säsongen är över för Utrecht som slutade på en elte plats i den holländska ligan.

Iran

Rah Ahan

Martin Mutumba – 7/1

Säsongen är över för Rah Ahan som slutade på en tolfte plats i den iranska ligan.

Maccabi Tel Aviv

Rade Prica – 16/5
Laget har match ikväll hemma mot Maccabi Petah Tikva

Italien

Palermo

Robin Quaison – 19/2
Fick återigen chans från start i bortamatchen mot serietvåan Roma. Spelade hela matchen när hans lag tog en överraskande 2-1-seger.

Cagliari

Albin Ekdal – 30/4

Cagliari avslutade Serie A med två raka segrar. Ekdal fanns däremot inte med i matchtruppen i helgen då laget vann mot Udinese med 4-3.

Torino

Alexander Farnerud – 21/1
Tungt för Farnerud som förra veckan fick reda på att korsbandet var över efter att en lagkamrat tacklat honom på träning. Blir nu borta i upp sex månader.

Pontus Jansson – 9/0
Torino avslutade serien med en 5-0-kross av Cesena. Jansson blev inbytt med tio minuter kvar och fick avsluta säsongen med fötterna på fotbollsplanen.

Udinese

Melker Hallberg – 4/0

Missar resten av Serie A-säsongen och även U21-EM är i fara.

Kina

Dalian Aerbin FC

Niklas Backman – 10/0
Åkte på en tung förlust i helgen då man förlorade med 0-4 borta mot Yanbian Changbaisan. Backman hade en jobbig dag på jobbet där han fick se mål efter mål gå in bakom honom.

Mathias Ranégie – 9/4
Laget åkte på en tung förlust där man blev nollade framåt. Man ligger ändå högst upp i tabellen tack vare bättre målskillnad mot konkurrenter.

Shanghai SIPG FC

Tobias Hysen – 12/8
Åkte på andra raka förlusten då laget i helgen förlorade hemma mot Shandong Luneng med 3-4. SIPG tappar nu sin serieledning och halkar ner till en tredjeplats. Hysen fanns på planen under hela matchen men blev mållös.

Beijing Guoan FC

Erton Fejzullahu – 11/4
Har match ikväll hemma mot Shanghai Shenxin.

Guizhou Renhe

Magnus Eriksson – 7/0
Bottenlaget förlorade i helgen med 3-0 borta mot Guangzhou Evergrande. Eriksson fortsätter att vara bänkad av tränaren och fick inte komma in förrän den 76:e matchminuten.

Malta

Qormi FC

Billy Berntsson – 14/0
Säsongen är över för Qormi som slutade åtta i den maltesiska ligan.

Alexander Nilsson – 8/5
Säsongen är över för Qormi som slutade åtta i den maltesiska ligan. Nilsson slutade nia i skytteligan med sina fem mål.

Norge

Rosenborg BK

Mikael Dorsin – 11/1
Spelade hela matchen när Rosenborg bara fick 1-1 hemma mot bottenlaget Tromso. Trots att man hade 10-2 i skott på mål så blev det bara en poäng för laget som ändå fortsätter att leda Tippeligan.

Tromsö IL

Benny Lekström – 6/0 – 1 hållen nolla
Fick sitta på bänken när laget åkte och plockade hem en poäng mot serieledaren Rosenborg.

Marcus Hansson – 9/0
Satt på bänken men blev inbytt i paus mot Rosenborg. Fanns på planen när laget kvitterade för att sedan hålla emot hemmalagets tryck i slutet.

Vålerenga IF

Rasmus Lindkvist – 10/3
Började i den helt galna matchen mellan Vålerenga och Viking som slutade 4-3 till Vålerenga. Lindkvist kom in 71:a minuten och fanns på plan när hemmalaget Viking kvitterade efter att legat under med 0-3 i paus. Det var däremot gästerna som skulle få det sista ordet då Lindkvist fick en assist fram till de avgörande målet på tilläggstid.

Lilleström

Johan Andersson – 11/2

Startade i förlustmatchen borta mot Stomsgodset med 0-2. Svensken blev däremot utbytt redan efter tolv minuter då han trampade snett med foten. Den stora händelsen i matchen som fick mest fokus när Martin Ödegaard var på plats och kom in på plan under pausen.

Ålesunds FK

Mikael Dyrestam – 11/0
Ålesund fick 1-1  borta mot Odd där Dyrestam spelade hela matchen.

Carl Björk – 6/1
Fick äntligen göra sitt första mål i den norska högstaligan. Hoppade in i den 74:e minuten och behövde bara fyra minuter på plan mot Odd för att kvittera till 1-1.

FK Haugesund

David Myrestam – 9/0
Förlorade helgens match med 0-2 då gästerna Start var för starka. Myrestam fanns med från start men blev utbytt efter en timmes spel då laget försökte få till en kvittering.

Molde FK

Mattias Moström – 7/0
Fanns inte med i matchtruppen då Molde besegrade Sandefjord med hela 6-1.

Andreas Linde – 0/0
Har blivit tredjemålvakt i Norge och har svårt att få speltid. Fanns inte med på bänken mot Sandefjord.

Mjöndalen IF

Alagie Sosseh – 7/0
Fick hoppa in i bortamatchen mot Bodo/Glimt men det här var inte nykomlingarnas dag då man förlorade med hela 1-5.

Andreas Haglund – 0/0
Har lånats ut till norska division 2-klubben Fram Larvik.

Sarpsborg 08

Liridon Kalludra – 8/1
Fanns med från start och spelade hela matchen när laget föll hemma mot Stabaek med 0-1.

Sandnes Ulf

Emil Johansson – 0/0
Fanns inte med i truppen när laget föll borta mot Bryne med 1-2.

Pontus Engblom – 11/9
Gjorde säsongens nionde mål på elva matcher när han smällde in en kasse mot Bryne. Trots svenskens prestation så blev det förlust med 1-2.

SK Brann

Jakob Orlov – 7/4
Har match ikväll vilket är den första kampen efter att Rikard Norling fått sparken.

Erdin Demir – 8/0
Brann laddar upp inför kvällens hemmamatch mot Follo som är den första med den nya huvudtränaren.

Fredrikstad

Johan Hammar – 9/0

Fortsatt kris för Fredrikstad då man i helgen återigen förlorade. Laget ligger nästsist i den norska andradivisionen och föll borta mot Sogndal med 0-2. Hammar spelade hela matchen men kunde inte göra något åt de insläppta målen.

Amin Nazari – 8/2
Spelade hela matchen då laget föll mot serieledaren Sogndal med 0-2. Laget har nu bara tagit en poäng då de senaste fyra matcherna.

Kristiansund

Conny Månsson – 9/0 – 3 hållna nollor

Laget fortsätter hålla kontakt med toppen efter helgens 1-0-vinst mot Hodd. Månsson höll sin tredje nolla för säsongen.

Hodd

Joakim Wrele – 10/1

Den förre HBK-talangen spelade från start när laget föll hemma mot Kristiansund. Svensken spelade hela matchen men blev mållös.

Baerum

Mattias Pedersen – 7/0

Fanns inte med i truppen när laget vann hemma mot Åsane med 3-2.

Polen

Lech Poznan

Kebba Ceesay 0/0
Fick i helgen göra comeback på fotbollsplan efter två års skadehistorik. Ceesay blev inbytt i den 91:a matchminuten då laget vann hemma mot Pogon Szczecin.

Portugal

Benfica II

Victor Nilsson Lindelöf  - 37/1

Säsongen är slut för Benficas reservlag som slutade sexa i den portugisiska andraligan.

Ryssland

Krasnodar

Andreas Granqvist – 26/0
Den ryska ligan är slut och där Krasnodar slutade på en tredjeplats. Man avslutade med att spela 1-1 borta mot Dinamo Moskva, en poängförlust som gjorde att man tappade Champions League-platsen. Granqvist spelade hela matchen men kan inte vara nöjd med de snöpliga CL-tappet.

Spartak Moskva

Kim Källström - 28/2
Det var inte så mycket som fungerade för Spartak Moskva i slutet av säsongen. Laget tog inte en enda seger på de fem sista omgångarna och till slut fick tränaren gå. I helgen blev det bara 3-3 i hemmamatchen mot Amkar Perm där Källström fanns med från start. Svensken som ser ut att lämna i sommar spelade hela matchen och lär nu gjort sin sista match i Ryssland.

CSKA Moskva

Pontus Wernbloom – 25/2
Stor hjälte för CSKA när han nickade in 1-1-målet mot Rostov i den 88:e minuten. Målet betyder att laget för Champions League-spel nästa år då man slutar två i den ryska ligan.

Carlos Strandberg - 10/3
Anfallaren började på bänken men fick hoppa in i den 73:e matchmminuten. Fick dock inte göra något mål utan fick glädjas åt att hans landsman istället blev hjälte för CSKA.

Schweiz

FC Aarau

Richard Magyar – 6/0
Laget åker ur högsta ligan men avslutade ändå snyggt då man vann hemma mot Thun med 3-2. Magyar har öppet gått ut och sagt att lämnar klubben efter säsongen. Mittbacken fanns med från start och spelade hela matchen när man besegrade ligafyran.

Dusan Djuric – 20/2
Mittfältaren fick avsluta säsongen på bänken utan att få komma in mot Thun.

FC Basel

Behrang Safari – 23/0
Basel avslutade ligan med en 4-3-seger hemma mot St Gallen. Veckans poddgäst i ”Lundh” spelade hela matchen och kunde efteråt fira ligasegern med hemmapubliken.

Young Boys

Alexander Gerndt – 18/5
Startade i hemmamatchen mot Vaduz men blev mållös i 2-1-segern. Anfallaren blev senare utbytt med en kvart kvar att spela.

Skottland

FC Celtic

John Guidetti – 23/8
Säsongen är slut för Celtic som vann den skotska ligan.

Mikael Lustig – 5/2

Heart of Midlothian

Osman Sow – 21/11
Säsongen är över för Heart of Midlothian som vann skotska Championship med 21 poängs marginal. Nu väntar spel i högsta serien för svensken nästa år.

Turkiet

Kasimpasa

Andreas Isaksson – 25/0, 3 nollor.

Fick avsluta säsongen med att spela från start i bortamatchen mot Fenerbache. Det blev däremot en 0-2-förlust för Isaksson vars Kasimpasa nu slutade på en 13:e plats i ligan.

Bursaspor SK

Samuel Holmen – 27/4

Fanns med från start i den avslutande omgången när Bursaspor spelade 0-0 hemma mot Konyaspor. Svensken blev utbytt i den 72:a minuten och laget slutar nu på en femteplats i ligan.

Genclerbirligi

Mervan Celik – 27/5

Svensk-laget avslutade ligan med fyra raka förluster då man i helgen även föll borta mot Besiktas med 1-2. Celik satt på bänken under hela matchen. Laget avslutade på en nionde plats i ligan.

Trabzonspor

Erkan Zengin – 15/0
Satt på bänken i säsongsavslutningen då laget spelade 1-1 borta mot Sivasspor. Zengin byttes in i den 59:e minuten men lyckades inte bli målskytt. Trabzonspor slutar nu sexa i den turkiska ligan.

Mersin Idman Yurdu

Loret Sadiku – 25/2
Laget avslutade serien med att spela 2-2 hemma mot Istanbul Basaksehir. Sadiku fanns inte med i matchtruppen. Mersin slutade sjua i den turkiska ligan.

Abdul Khalili – 30/2
Laget avslutade serien med att spela 2-2 hemma mot Istanbul Basaksehir. Khalili fanns inte med i matchtruppen. Mersin slutade sjua i den turkiska ligan.

Besiktas JK

Alexander Milosevic – 1/0
Fick spela sina första minuter för Besiktas i helgen då han blev inbytt med tre minuter kvar av 2-1-segern mot Genclerbirligi. I och med segern så slutade laget på en tredjeplats i ligan.

Kayseri Erciyesspor

Mahmut Özen – 12/0
Trots att man sedan länge åkt ur högstaserien avslutade laget med en vinst mot Karabukspor med 4-3. Svensken in ledde på bänken men blev inbytt i paus. Lånet från Malmö FF tar slut i dagarna men då Özen inte lär få någon speltid hos mästarna så lär sommaren nu gå ut på att hitta en ny klubb nere i Turkiet.

Gaziantepspor

Ferhad Ayaz – 9/0
Fick starta i den sista matchen mot Balikesirspor men blev utbytt i den 55:e minuten. Matchen slutade 1-1 och laget hamnar nu på en tionde plats i ligan.

Tyskland

Borussia Mönchengladbach

Branimir Hrgota – 17/2

Säsongen är över för Borussia Mönchengladbach som slutade trea i Bundesliga.

Oscar Wendt – 26/2

Hannover 96

Miiko Albornoz – 28/0
Säsongen är över för Hannover som slutade på en trettonde plats i Bundesliga.

FSV Mainz 05

Pierre Bengtsson – 13/0
Säsongen är över för Mainz som slutade elva i Bundesliga.

RB Leipzig

Emil Forsberg – 14/0
RB Leipzigs säsongen är över och då man slutade femma så missade man avancemang till den högsta serien.

VfL Wolfsburg II

Amin Affane 22/12
Säsongen är över för Wolfsburgs reservlag som slutade på en andra plats i Regionalliga.

USA

Colorado Rapids

Axel Sjöberg – 9/0
Laget åkte i helgen på sin andra raka förlust då man föll hemma mot Portland Timbers med 1-2. Inför 18.000 på läktaren så spelade Sjöberg från start men tvingades se två bollar gå in bakom sig.

Columbus Crew

Mohammed Saeid – 10/0
2-2 verkar vara Columbus resultat just nu för andra matchen i rad just spelade de siffrorna. Svensken fanns med från start i bortamatchen mot Orlando och spelade även hela matchen.

LA Galaxy

Stefan Ishizaki – 13/0
Laget har återigen hittat formen då man i helgen tog andra raka segern genom att hemmaslå Real Salt Lake med 1-0. Ishizaki fanns inte med i matchtruppen.

Chicago Fire

Kennedy Igboananike – 10/1
Gjort i helgen sitt första mål i MLS då han sköt in de sista målet i 3-0-segern hemma mot Montreal. Anfallaren startade matchen men målet kom först i den 72:a matchminuten.

Österrike

Wiener Neustadt

Philip Hellquist – 12/4
Wiener Neustadt åkte ur den österrikiska högstaligan efter att ha kommit sist. I den sista omgången förlorade man dessutom med 0-1 mot Rheindorf Altach. Hellquist kom i den 68:e matchminuten men kunde inte göra något åt resultatet. Har sagt till Fotbollskanalen tidigare att han nu kommer att lämna klubben men frågan är vart svenskens framtid kommer fortsätta nu.

Damer

Chelsea LFC

Hedvig Lindahl – 6/0 – 4 hållna nollor
Chelsea LFC har redan gått på sommaruppehåll och är obesegrade i ligan.

Marija Banusic – 2/0

Frankrike

Paris SG

Kosovare Asllani – 17/13
Säsongen är slut för PSG som slutade tvåa i den franska damligan. Det blev även en tung förlust i förra veckans Champions League-final mot Frankfurt.