Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

14.30: Förbundet kallar till presskonferens om Hamréns framtid

Sverige

Svenska fotbollförbundet kallar till presskonferens - och den ska handla om Erik Hamréns framtid.

- Det är ingen större dramatik, så kan man uttrycka det i alla fall, säger Niklas Bodell till fotbollskanalen.se.

Foto: Scanpix

Karl-Erik Nilsson

Den svenske förbundskaptenen sitter på ett utgående kontrakt, och efter att Sverige förlorade VM-playoffen mot Portugal förklarade han att han ämnade fundera på framtiden ihop med sin familj innan han tänkte meddela huruvida det blir någon fortsättning. Landslagschefen Lars Richt deklarerade dock snabbt att det fanns "ett ömsesidigt intresse" kring att förlänga, men betonade samtidigt att den närmaste tiden skulle utvisa var alltsammans landade.

Nu tycks parterna ha bestämt sig. Klockan 14.30 håller SvFF en presskonferens - som fotbollskanalen.s sänder live - där både Erik Hamrén och förbundsordförande Karl-Erik Nilsson deltar. Men när fotbollskanalen.se når presschefen Niklas Bodell vill han inte avslöja vad man enats kring.

ANNONS

- Jag förstår att du undrar vad det handlar om, och det är just därför vi kallar till en pressträff med kort varsel. Det vill vi berätta på ett sätt så att alla får samma information. Så välkommen klockan 14.30, säger Bodell.

Men handlar det om Erik Hamréns framtid?
- Han är ju närvarande vilket framgår av kallelsen till pressträffen, så det är ju inte en alldeles vild gissning att det gör.

Är det en positiv eller en negativ nyhet?
- Du får se. Det är ingen större dramatik, om jag uttrycker mig på det sättet, men jag vill gärna att ni kommer hit så får vi informera om det vi har att berätta på ett lite informellt sätt.

Publicerad 2013-12-05 kl 11:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto