Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Allsvensk toppklubb skriver kontrakt med talang

Allsvenskan

IFK Norrköping skriver A-lagskontrakt med Emanuel Chabo.
- Hårt arbete lönar sig alltid, säger 18-åringen till Norrköpings hemsida.

Foto: Bildbyrån

Emanuel Chabo är fostrad i Norrköping och har varit i klubben sedan fem års ålder. Han har gått genom klubbens akademi och belönas nu med ett A-lagskontrakt.

- Jag har jobbat väldigt hårt och gått igenom väldigt mycket mentalt. Jag känner att jag framför allt har utvecklat den mentala biten de senaste åren. Hårt arbete lönar sig alltid, säger Chabo.

Den offensiva mittfältaren har skrivit ett kontrakt som sträcker sig över 2023. Han gjorde sin A-lagsdebut i en träningsmatch mot Jönköping Södra i våras, där Chabo gjorde mål direkt i debuten. Han har också meriter från U-landslagen.

- Tack vare vår målmedvetna ungdomssatsning kan vi leverera ännu en spelare till vår A-trupp. Det är ytterligare en anledning för alla inblandade i vår akademi och den sportliga organisationen att känna stolthet. Det blir spännande att fortsätta följa Emanuels utveckling framöver, säger Norrköpings tillförordnade sportchef Patrik Jönsson.

ANNONS

Norrköping ligger på en sjätteplats i allsvenskan och möter Malmö FF 3 juli. 

Publicerad 2021-06-07 kl 15:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto