Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arsenal-tränaren Jonas Eidevall blir EM-expert på TV4 och C More

Sverige (dam)

Arsenals huvudtränare Jonas Eidevall blir expert på TV4 och C More under sommarens fotbolls-EM.
Eidevall, som till vardags coachar några av EM:s största stjärnor, kommer att jobba som expertkommentator under mästerskapet i England i juli.
- Det känns både stimulerande och spännande att få chansen som expertkommentator under sommarens EM, säger Jonas Eidevall.

Foto: Bildbyrån

Under sin debutsäsong tog Jonas Eidevall Arsenal till en andraplats i ligan och till en kvartsfinal i Champions League. Några av fotbolls-EM:s största stjärnor - superstjärnan Vivianne Miedema, svenska skyttedrottningen Stina Blackstenius och Englands landslagskapten Leah Williamson - tränas till vardags av svensken i Arsenal. I sommar blir Eidevall expertkommentator på TV4 och C More under fotbolls-EM i England.

- Det känns både kul och spännande att Jonas vill jobba med våra sändningar i sommar. Som tränare för ett av de bästa klubblagen i Europa kommer han kunna bidra med både erfarenhet och kunskap om såväl spelet som spelarna i lagen som spelar, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More.

Annons

Eidevall själv, som både tränat och mött en stor del av spelarna i EM, hoppas att hans tränarkompetens ska kunna bidra till tv-tittarna under mästerskapet.

- Jag älskar fotboll och det finns så många högkvalitativa spelare och lag i sommarens mästerskap. Jag ser verkligen fram emot att få uppleva matcherna tillsammans med alla tv-tittare och förhoppningsvis kunna bidra med min fotbollskunskap, säger Jonas Eidevall.

Fotbolls-EM spelas 6-31 juli och sänds på TV4, C More och SVT.

Publicerad 2022-05-25 kl 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto