Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Assyriska-spelaren Paul Eichoue död i bilolycka - blev 18 år gammal

Sverige

Assyriska FF har sorg. 
A-lagets mittfältare Paul Eichoue, 18, har omkommit i en bilolycka, meddelar föreningen.

Foto: Assyriska FF.

Assyriska gav under onsdagen ett tragiskt besked om att A-lagsmittfältaren Paul Eichoue har omkommit i en bilolycka. Mittfältaren blev 18 år gammal. 

"Paul var en av våra yngsta spelare i laget, blott 18 år, och hade en lovande karriär framför sig. En karriär som säkerligen skulle ge honom goda minnen för livet, nu får vi istället bära minnet av Paul med oss för resten av våra liv", skriver föreningen på sin hemsida. 

Eichoue kom till föreningen sommaren 2018 och hann göra ett inhopp i division 1, samt nio inhopp i fjol i division 2. Spelaren hade bland annat ungdomslandskamper på meritlistan. Spelaren har även en bakgrund i Hammarby IF. 

Annons

Assyriska skriver vidare så här om det tragiska beskedet:

"Klubben såg hans talang och hade stora förhoppningar på att se honom blomma ut. Han var i början av sitt liv och hade mycket att se fram emot.
 
Därför känns det otroligt tungt att konstatera att vi förlorat Paul. Det är ett svårt faktum att behöva acceptera att vi inte längre kommer att få se honom på kansliet, i omklädningsrummet eller på fotbollsplanen. Det är en svår stund för oss alla som kände Paul.

Familjen har förlorat en son, en bror. Vännerna har förlorat en kamrat och en bror. Assyriska har förlorat en ung lovande spelare och fotbollssverige har med all säkerhet förlorat en artist som skulle skänka oss många härliga fotbollsminnen.

Vi samlar oss i bön för familjen och önskar dem Guds styrka i denna mörka stund. Alla Assyriskas spelare, ledare och styrelse står bakom er i denna svåra stund. Vi ska bevara Pauls minne i våra hjärtan och göra vårt bästa för att hålla hans minne levande.

Annons

Gud välsigne dig - Aloho mhaselokh Paul"

Publicerad 2020-03-25 kl 14:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto