Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Avslöjar: Eliasson blir skrällen i U21:s EM-trupp

Foto: Bildbyrån

Niclas Eliasson har imponerat i allsvenskan.
Nu erfar Fotbollskanalen att han blir skrällen i U21-landslagets EM-trupp.

IFK Norrköping ligger tvåa i allsvenskan och en av lagets bästa spelare har varit Niclas Eliasson. Yttermittfältaren har startat i samtliga elva matcher och har gjort två mål och åtta assist. Nu erfar Fotbollskanalen att Eliasson får en av platserna i U21-landslagets EM-trupp som Håkan Ericson tar ut på tisdagen. Inte helt väntat med tanke på att han inte var uttagen i någon av U21-landslagets EM-kvaltrupper.

- Det är klart att det skulle vara en dröm att få vara med där och spela ett sånt mästerskap, men jag tror inte att det är så bra om man springer och tänker på det i matcherna. Jag tror att han har koll på många spelare, men fortsätter jag att prestera finns nog chansen där, sa Eliasson nyligen till TT när han fick frågan om han är en spelare för U21-EM.

Eliasson fick det inte att fungera i AIK och lånades förra sommaren ut till IFK Norrköping. I höstats köpte klubben loss honom. Under våren har mittfältaren tagit en ordinarie plats under managern Jens Gustafsson.

- Jag tycker att jag tagit en nivå sedan dess. Men det är också väldigt bra lagkamrater. Vi hjälper varandra, sa Eliasson nyligen till TT.

Truppen till U21-EM tas ut 14.00 under tisdagen, se uttagningen på Fotbollskanalen.

Publicerad 2017-05-30 kl 08:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons