Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bajen håller koll på Wiland: "Vi känner till hans situation"

Allsvenskan

Johan Wiland är på väg till Hammarby.
Samtidigt bekräftar sportchefen Jesper Jansson att man ser över målvaktsfrågan.
- Vi känner till Johans situation och vi vet inte riktigt vad som händer med Kristinsson framöver, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Förra veckan kunde Fotbollskanalen avslöja att Johan Dahlin är aktuell för en återkomst i Malmö FF och att Johan Wiland är nära en flytt till Hammarby. Uppgifterna följdes upp under gårdagen av den danske journalisten Sören Sorgenfri som via sitt twitterkonto skrev att det rör sig om ett tvåårskontrakt för Wilands del.

Samtidigt har Hammarbys nuvarande målvakt Ögmundur Kristinsson öppnat för att lämna klubben i sommar. Nytillträdde sportchefen Jesper Jansson bekräftar för Fotbollskanalen att målvaktsfrågan har diskuterats internt och att man håller ett öga på Wiland.

- Vi känner till Johans situation men samtidigt har vi en målvakt hos oss med ett år kvar på kontraktet och vi vet inte riktigt vad som händer där framöver, säger han och syftar på Kristinsson.

Annons

En försäljning av den isländske målvakten skulle således kunna öppna för att plocka in Johan Wiland, som sitter på ett utgående kontrakt med MFF.

- Det är en ganska naturlig koppling med tanke på omständigheterna och att Malmö är på väg att ta in Dahlin. Allt hänger ihop men vi får se vad som händer, säger Jansson.

Publicerad 2017-06-26 kl 09:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto