Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bekräftat: Norrköping förlänger med Sema och Telo

Allsvenskan

IFK Norrköping förlänger med Christopher Telo och Maic Sema.
Båda har skrivit på för ytterligare två säsonger i klubben.
- Telo och Maic är kulturbärare som är till stor hjälp för våra unga spelare, säger tränaren Rikard Norling till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Christopher Telo och Maic Sema förlänger sina kontrakt med IFK Norrköping. Bägge spelarna har skrivit på för ytterligare två säsonger i klubben. Telo har spelat över 200 allsvenska matcher i Norrköping och 32-åringen är väldigt nöjd efter att kontraktet förlängts.

- IFK Norrköping är mitt hem och jag är glad över att ha förlängt. Jag känner mig stark och motiverad till att bidra till att vi ska göra riktigt bra säsonger framöver, säger Telo till klubbens hemsida.

Sema kom till Norrköping 2019 och gjorde två mål förra säsongen. 33-åringen är fostrad i samarbetsklubben IF Sylvia.

- Det känns bra att förlänga. Jag är en Norrköpingskille och det är stort för mig att tillhöra stadens lag. Jag vill vara med och spela för att kunna bidra till en framgångsrik säsong nästa år, säger Sema till klubbens hemsida.

ANNONS

Norrköping-tränaren Rikard Norling är också nöjd att se spelarna förlänga sina kontrakt med klubben:

- Telo och Maic är kulturbärare som är till stor hjälp för våra unga spelare. Båda två har stora kvaliteter, har spelat på en hög nivå under lång tid och vet vad som krävs av sig själva och dem runt omkring. Telo och Maic har mycket erfarenhet i ryggsäckarna, och den erfarenheten är viktig för att vi som helhet ska bli bättre, säger Norling till klubbens hemsida.

Telo spelade 21 allsvenska matcher under den färdigspelade säsongen och Sema spelade 23 matcher.

Publicerad 2021-12-09 kl 18:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto