Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

"Chippen" startar mot Wales

SWANSEA. På onsdag börjar allvaret för Erik Hamrén. Och han väntar in i det sista med startelvan.
- Det är några saker som jag vill tänka på, säger han.

Långt bort till EM-kvalet? Inte för Erik Hamrén. Matchen mot Wales som sänds i TV4 Sport är en av fyra matcher innan det är dags att ta emot Ungern i kvalet. Så det gäller att några bitar faller på plats redan på onsdagskvällen.

Laget är han inte säker på. Kanske beroende på att tre spelare klev av dagens träning. Johan Elmander, Behrang Safari och Olof Mellberg. Men det är ingen fara med dem förklarar Hamrén.
- De gick av dels på grund av deras matchning och dels på grund av att det var extremt jobbig plan. Väldigt tidig vårplan där varje frånskjut kändes som sirap. Spelarna fick välja själva om de ville spela eller ej mot slutet.

På tisdagsträningen såg det dock solklart ut vilka som skulle spela. Så här kamperade man; Andreas Isaksson - Sebastian Larsson, Daniel Majstorovic, Olof Mellberg, Behrang Safari - Kim Källström, Anders Svensson - Christian Wilhelmsson, Johan Elmander, Rasmus Elm - Marcus Berg.

Men enligt Hamrén stoppade den leriga planen några övningar och byten av västar.
- Jag hade tänkt prova lite fler varianter men det är tungt att springa på en sådan plan. Man såg på spelarna att det var jobbigt.

Om Rasmus Elm som vänsterspringare kommenterade förbundskaptenen:
- Rasmus är aktuell. Man kan välja lite med honom.

Något som kanske kan förändra Hamréns val är att Ola Toivonen var väldigt vass på universitetsområdet i Swansea. Han lär åtminstone ha spelat till sig mer speltid.
Matchen sänds på TV4 Sport - programstart 20.00.

Publicerad 2010-03-03 kl 10:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons