Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter kritiken : "Man kan alltid göra saker och ting bättre"

Sverige

Svenska spel riktar skarp kritik mot Zlatan Ibrahimovic och Svenska fotbollförbundet. Och det har Karl-Erik Nilsson, ordförande i SvFF, förståelse för. 

- Man kan alltid göra saker och ting bättre, säger han till fotbollskanalen.se.

Foto: Scanpix

Karl-Erik Nilsson

Svenska fotbollförbundets huvudsponsor Svenska spel har reagerat starkt på Zlatan Ibrahimovics uttalanden om damfotboll. Men kritiken riktar sig även mot Svenska fotbollförbundets hantering av frågan. SvFFs ordförande Karl-Erik Nilsson tror dock inte att det kommer påverka relationen mellan förbundet och dess huvudsponsor.

- Vi har uppfattat det som att Svenska spels kritik har riktats mot uttalandet främst. Vi har den bästa av relationer med Svenska spel och övriga samarbetspartners. Men självklart, finns det själ att ytterligare diskutera detta med våra samarbetspartners så ska vi förstås göra det det, säger han till fotbollskanalen.se.

ANNONS

Svenska Spel sitter för tillfället i en slutförhandling om ett nytt avtal med Svenska fotbollförbundet. Det nuvarande femåriga avtalet går ut vid årsskiftet. Men kritiken kommer inte påverka förhandlingen.

- Nej, vi har en oerhört lång tradition och ett långt samarbete. Jag känner ingen oro för det. Vi har ibland svåra frågor att hantera och vi brukar lösa de på ett jättebra sätt i de allra flesta fall. Så det är jag inte orolig över.

Har du förståelse för Svenska spels reaktion?

- Ja, det sitter i betraktarens ögon. Det är inte bara de som har reagerat, och vi har förståelse för det. Vi ska försöka föra samtal med dem och reda ut eventuella frågetecken.

Hur tycker du själv att ni har hanterat situationen?

- Det finns säkert olika uppfattningar kring detta. Vissa tycker nog att vi har hanterat det alldeles utmärkt, andra är mer tveksamma. Vi får utvärdera det när krutröken har lagt sig. Man kan alltid lära sig saker. Och man kan alltid göra saker och ting bättre. Vi får titta på frågan och analysera.

ANNONS
Publicerad 2013-12-27 kl 17:19
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto