Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Falkenberg förlänger med Viktor Noring

Superettan

Viktor Noring förlänger med Falkenbergs FF.
Målvakten har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.
- Det känns oerhört bra att kontraktet är på plats, säger Noring till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Viktor Noring, 29, värvades till Falkenbergs FF i maj 2020 som ersättare till korsbandsskadade Tim Erlandsson. Efter att ha suttit på bänken i de sex inledande matcherna tog Noring över som förstemålvakt. Sammanlagt blev det 19 allsvenska matcher, varav 18 från start, när FFF åkte ur allsvenskan.

Nu står det klart att Malmösonen, mest känd för sin tid i Trelleborg, följer med Falkenberg ner till superettan. Noring har skrivit på för två nya år med Gulvitt.

- Anledningen till att jag valde att förlänga med Falkenbergs FF är på grund av den kontinuitet som finns när det kommer till tränarstab och spelartrupp. Den stabilitet som finns för tillfället gör att vi på allvar ska utmana om att vara ett av de lagen som spelar i allsvenskan 2022, säger Noring till FFF:s hemsida.

ANNONS

Sportchef Håkan Nilsson är mycket nöjd med att ha fått Norings signatur på det nya kontraktet.

- Både från vår och Viktors sida har intentionen hela tiden varit att förlänga kontraktet. Viktor gjorde bra nytta både på och utanför plan och är en bra kille att ha i omklädningsrummet. Han gjorde det bra under förra säsongen och bidrar med trygghet till laget, säger Nilsson till klubbens hemsida.

Publicerad 2021-01-19 kl 10:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto