Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fischer hyllas: "Inget annat än legendarisk"

Sverige (dam)

Nilla Fischer har avslutat sin karriär.
Nu hyllas hon av landslagskamraterna.
”Inget annat än legendariskt”, skriver Hedvig Lindahl på sin Instagram.

Foto: Bildbyrån

Efter 21 år i landslaget meddelade Nilla Fischer under tisdagen att hon lägger sina landslagsskor på hyllan. Det blev totalt 189 A-landskamper och 23 mål i Blågult. Dessutom blev det två VM-brons, och ett OS-silver.

Nu hyllas hon av flera av sina landslagskamrater.   

”Bästa hälsningar och kärlek till min vän och lagkamrat. En fantastisk fotbollsspelare som jag lärt mig väldigt mycket av och någon som alltid pushade för bättre förhållanden och jämlikhet. Vi kommer alla att sakna dig”, skriver Fridolina Rolfö på sina sociala medier.

Zecira Musovic tar även hon ton i hyllningskören.

”Min moster Nilla!! En fantastisk landslagskarriär kommer till sitt slut. Grattis Sverige för dina år”, skriver målvakten i en kommentar.

ANNONS

Hedvig Lindahl:

”Tack för alla landslagsminnen, Nilla. Jag minns ett tidigt läger, EM i Helsingborg 2001. Det var kanske inte vår bästa insats men många år följde efter det och allt du har gett för dina lagkamrater, för Sverige, för alla som följt resan är inget annat än legendariskt. Nu, 21 år senare står vi här. Tack för att du står upp för det du tror på och för du är den du är. Minnena är många med dig på alla våra läger och dem tar vi alltid med oss”.

Magdalena Eriksson:

Vilken legend du är. En sann förebild och inspiration för mig och många många andra. Tack för allt!

Publicerad 2022-09-27 kl 10:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto