Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Flera svenska startspelare helt utan tävlingsmatcher i höst

Sverige

MALMÖ. I en trolig svensk startelva har fyra spelare noll tävlingsmatcher.
Johan Elmander är en:
- Svårt att säga var jag står, säger han.

Varken i Italien eller i Turkiet har ligaspelet kommit i gång. Något som innebär att Zlatan Ibrahimovic, Johan Elmander och Andreas Granqvist inte spelat matcher.
Lägg till att Oscar Wendt inte fått spela i nya klubben Borussia Mänchengladbach:

- Det känns bra man jag har inte spelat något sedan matchen mot Ukraina, säger Oscar Wendt som nu är i Tyskland där det inte ens finns reservlagsmatcher.

- Exakt, så är det. Som tur är det så tränar vi överdrivet mycket, men det är klart att jag hellre velat spela. Åker jag ur landslaget för att jag inte spelar får jag ta det.

Daniel Majstorovic har själv spelat matcher men inser problemet:

ANNONS

- Det är naturligtvis inte optimalt och det är tidigt på säsongen. Nu har vi ett par dagar att finslipa spelet, säger mittbacken.

Erik Hamrén var på måndagens presskonferens tydlig med att han tar ut den startelva han tror är bäst, och att det inte finns någon princip om att man måste spela i klubblaget.

Johan Elmander har lämnat Bolton för Galatasaray och mutskandalerna i den turkiska ligan har gjort att matcherna blivit uppskjutna:

- Den 9 september är det sagt nu.

Hur är formen?

- Svårt att säga var jag står. Det är samma som mot Ukraina och då gick det bra och nu är jag bättre tränad. Jag har spelat träningsmatcher och det är inte samma sak som tävlingsmatcher, i någon har det gått hyfsat och någon har det gått sämre.

Publicerad 2011-08-30 kl 09:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto