Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Försvarsavbräck tvingar Hamrén till rockad: "Har inte bestämt mig än"

Mellberg är avstängd, och Majstorovic skadad. Då måste Sverige ha in nytt blod i mittförsvaret.
- Jag har inte bestämt mig än, säger Erik Hamrén.

Olof Mellberg blev efter en onödig tackling utvisad i EM-kvalet mot San Marino den 7 september. Förutom att missa förlustmatchen mot Holland i oktober kommer Olympiakosförsvararen att missa tisdagens hemmamatch mot Moldavien.

Daniel Majstorovic är dessutom skadad - vilket innebär att ingen av Sveriges två ordinarie mittbackar kan spela mot Moldavien.

- Det är väldigt öppet, säger Erik Hamrén.

- Det jag tittar på är vem som passar bäst i just den här matchen. De tre som kommit till, Jonas (Olsson) Anton (Mikael Antonsson) och Michael (Almebäck) är lika på vissa sätt men har också individuella olikheter, fortsätter förbundskaptenen.

Andreas Granqvist var den som fick fylla Mellbergs skor senast - Groningenmittbacken gjorde också Sveriges tröstmål mot Holland. Hamrén medger att det lutar åt att Granqvist startar mot Moldavien.

- Andreas var nummer tre redan innan jag kom in. Det var viktigt att visa honom det förtroendet, säger Hamrén och fortsätter:

- Jag har dock inte bestämt mig än. Det är öppnare nu. Men om Andreas är skadefri och frisk och i hyfsad form kommer han nog att spela.

Publicerad 2011-03-24 kl 19:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons