Fotbollskanalens spelarbetyg - olika världar för Zlatan och Ranegie

Sverige

TORSHAVN: Sverige kom undan ett fiasko efter mål av inhopparen Alexander Kacaniklic och lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic. Till sist blev det 2-1 mot Färöarna på Torsvöllur. Här är fotbollskanalens betyg.

Fem

Ingen

Fyra

Ingen

Trea

Zlatan Ibrahimovic

Två rungande skott i första halvlek, ett mål och en assist i en VM-kvalvinst, lagkaptenen gjorde det som behövdes.

Anders Svensson (In 62)

Gav lugn när han kom in på mittfältet. Var inblandad i båda målen.

Alexander Kacaniklic (In 62)

Kommer in och gjorde mål direkt. Efter det hände det inte så mycket.

Tvåa

Mikael Lustig

Lyfte sig riktigt ordentligt  i andra halvlek och gav Sverige kraft framåt när det behövdes.

Pontus Wernbloom

Underkänd i första halvlek, men kom in i matchen i andra. Den läckra skarven till 2-1 förlåter mycket.

Kim Källström (Ut 62)

När han väl var inne på plan var han bäst på mittfältet och hade flera hårda skott mot mål men missade också flera pass.

Andreas Isaksson

Kunde inte göra mycket på målet och fick oväntat mycket att göra i sin 100:e landskamp.

Andreas Granqvist

Inte riktigt Liverpoolklass kanske... Han ryktas ju vara på väg dit. Men anförde ändå en viss offensiv efter underläget.

Jonas Olsson

Hade problem med tungt hemmalag och hade svårt att få ihop samarbetet med vänsterbacken Martin Olsson.