Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gerhardssons musiksmak ratas av Blackstenius: "Delar inte exakt samma…"

Sverige (dam)

BÅSTAD. Men att snacka musik med musikfantasten tillika förbundskaptenen Peter Gerhardsson? Det kanske inte händer så ofta.
- Vi kanske inte delar exakt samma musikintresse på det sättet, säger hon till Fotbollskanalen.

2:36
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från EM-genrepet i spelaren ovan.

Det är sedan tidigare känt att Peter Gerhardsson har ett stort musikintresse. Förbundskaptenen har nämligen bokat in en Rolling Stones-konsert på självaste EM-finaldagen.

En annan som har ett stort musikintresse är Stina Blackstenius. Den svenska landslagsanfallaren menar att det ger henne otroligt mycket att lyssna på musik på väg till en match eller att lyssna på någon skön musik, dagen efter match.

- Det är bara känslan som man kan bygga upp av musik och många låtar som jag lyssnat på under tidigare mästerskap som man kan relatera till. Jag gillar att känslan kan ge en så mycket, jag är väl lite av en musikmänniska på det sättet.

ANNONS

Enligt 26-åringen själv är det allt möjligt som det lyssnas på - men något musiksnack blir det inte med förbundskaptenen.

- (Skratt), jag vet ju vid det här laget att Peter har ett otroligt stort intresse men vi kanske inte delar exakt samma musikintresse.

På frågan om någon i laget delar Gerhardssons musikintresse svarar Blackstenius skämtsamt:

- Jag har inte fått den uppfattningen, men jag kan också ha missat något.

Inför mästerskapen uppges det svenska landslaget skapa två spellistor. En som Gerhardsson får rodda med och en som spelarna själva får lägga in låtar i.

- Alla får lägga in sina låtar och det brukar ofta bli en ganska bra mix, sen har vi några som har större musikansvar än andra. Det brukar vara otroligt bra och skön musik i omklädningsrummet.

Får Peter styra musik?
- Han är väldigt utesluten där…Nej jag skojar, avslutar hon och skrattar.

ANNONS
Publicerad 2022-06-30 kl 11:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto