Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Glas befarar att stormatch kan spelas utan publik: ”Vore tråkigt”

Sverige (dam)

ALBUFEIRA. PSG:s match mot Dortmund i herrarnas Champions League ska spelas inför tomma läktare på grund av coronaviruset.
Hanna Glas glas befarar att det kan bli samma sak när hennes PSG möter Lyon.
- Det vore så klart tråkigt, men det är ju så som situationen är nu, säger hon.

4:01
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

I spelaren ses en tv-intervju med Glas.

En del matcher har skjutits upp och några spelats utan publik på grund av coronaviruset. I veckan lämnar de svenska landslagsspelarna Algarve och återvänder till sina klubblag. Flera av spelarna har fått riktlinjer och råd av sina föreningar om hur de ska agera under tiden i Portugal för att försöka undvika att smittas - men bland vissa finns det ändå en ovisshet för hur det blir när de kommer tillbaka.

På onsdag kommer PSG:s match mot Dortmund i herrarnas Champions League att spelas inför tomma läktare på grund av coronaviruset.

Hanna Glas glas följer utvecklingen och befarar att lördagens stormatch i ligan med hennes PSG mot Lyon nu också kan komma att spelas inför tomma läktare. Förra gången lagen möttes i Paris var det 8 700 åskådare.

Annons

- Jag såg att det ska bli så för herrarna. Så jag har ingen aning hur det blir för oss nu. Jag tror att det ska komma ganska mycket folk till vår match, men vi har inte hört något ännu, säger hon.

Hur tänker du kring det hela?
- Det är svårt. Jag har min brorsa som ska flyga ner över helgen. Men man får väl lita på de medicinska beslut som tas. 

Har du funderat på att säga till honom att stanna hemma?
- Inte än, men tanken finns där.

- Från klubben är det bara vanliga riktlinjer som vi har fått, som att tvätta händerna och sådant. Samma som här i landslaget.

Men om herrarna nu inte ska ha publik på sin match, vore det konstigt om ni har publik på er match?
- Ja det tycker jag. Men det är väl ett medicinskt beslut som ska tas. Jag vet inte vad det är som avgör, men vi får se.

- Det vore så klart tråkigt om den matchen spelas utan publik, men det är ju så som situationen är nu med idrottsevenemang som ställs in eller spelas utan publik. Det är bara att acceptera.

Annons
Publicerad 2020-03-09 kl 13:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto