Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE
52v

Iran-matchen kan flyttas till fredag: "Är ett scenario"

Foto: SCANPIX

SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Det är fortfarande stor osäkerhet kring landskampen mellan Sverige och Iran, som var tänkt att spelas under torsdagen. Ett alternativ är att matchen spelas på fredag istället, bekräftar SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Landskampen mellan Sverige och Iran ser ut att kunna bli av trots allt. Men eventuellt måste fotbollsmatchen i Göteborg flyttas från torsdag till fredag.

- Om den blir i morgon beror på hur och när vi får hit laget. Annars är faktiskt det andra scenariot att vi spelar landskampen på fredag i stället, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på Svenska fotbollförbundet, till TT.

Landskampen var ett led i överenskommelsen kring herrlandslagets vänskapsmatch mot Iran i fjol. Men det iranska damlagets resa till Sverige har in i det sista varit osäker.

- Det återstår fortfarande en del praktiska saker kring visumen som behöver lösas. Det är helt avgörande för att matchen ska kunna genomföras, säger Håkan Sjöstrand.

- Vi står i tät kontakt med bland annat ambassaden. Jag hoppas att det löser sig under eftermiddagen, det i sin tur påverkar när matchen kan spelas.

Publicerad 2016-10-19 kl 16:25
SVERIGE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER