Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Källström: Vi spelade som vi hoppades att Holland skulle spela

Petad igen.
Men utan Källström på mittfältet stämde inte alls det svenska spelet.
-Holland spelade som vi ville spela och vi spelade som vi hoppades att Holland skulle spela, sammanfattade Källström 1-4-förlusten.

Kim Källström hade förmodligen tagit en plats på det centrala mittfältet, bredvid Mark van Bommel, om han varit född i Holland. Men nu är Källström född i Sandviken och Erik Hamrén valde att satsa på en central mittfältstriangel bestående av Ola Toivonen framför Pontus Wernbloom och Anders Svensson.

-Det var väntat. Jag förstod tidigt under veckan att jag inte skulle spela från start, det är något som jag har bearbetat under hösten, sade Källström efter matchen.
-Jag har pratat med Erik om det, men vad vi sade stannar mellan oss. Men jag gör allt jag kan för att visa att jag ska spela.

Källström byttes in för Pontus Wernbloom efter en knapp timmes spel:
-Jag hann knappt komma in på planen förrän det stod 0-3 - och då dör matchen, sade Källström, som hade en känsla av vad som saknades i det svenska spelet:
-Vi saknade spelet i djupled, vi spelade bara på fötter, sade Lyonmittfältaren.
Källström var också imponerad av Holland:

-De spelar snabbt på ett tillslag så att vi inte hinner in på dem. De är skickliga och vi kommer inte åt dem. Vi gör också dem bra när vi tappar boll och de kan kontra på oss.

TT

Publicerad 2010-10-12 kl 23:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons