Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Emin Grozdanic lämnar GAIS

Superettan

Klubbprofilen Emin Grozdanic lämnar GAIS.
Det meddelar klubben under lördagsmorgonen.
"GAIS är och kommer alltid vara en stor del av mig", säger mittbacken. 

Foto: Bildbyrån

Den egenfostrade mittbacken Emin Grozdanic, 23, har tackat nej till att förlänga sitt avtal med GAIS och lämnar därmed klubben, det bekräftas på lördagsmorgonen.

- Han är en spelare och karaktär som är yttterst professionell och målinriktad. Nu önskar vi Emin fortsatt lycka till och tackar honom för insatserna i grönsvart den här gången. Sedan är jag helt övertygad om att Emin kommer tillbaka och spelar för GAIS längre fram i tiden, säger klubbchefen Magnus Sköldmark på klubbens hemsida.

Emin Grozdanic själv:

- Jag vill börja med att säga stort tack för alla dessa år. Jag har spelat i den grönsvarta tröjan i 7-8 år och det har varit en stor ära att representera GAIS i alla år. GAIS är och kommer alltid att vara en stor del av mig.

ANNONS

Emin Grozdanic har tillhört GAIS A-lag sedan 2017, utöver ett år i Syrianska. Förra säsongen spelade mittbacken 29 matcher i Ettan Södra och stod för två mål. 

Publicerad 2022-11-26 kl 08:47
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto