Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Landslagsspelarna förvånade över petningen av Källström: "Det var chockerande"

Foto: SCANPIX

Erik Hamrén har petat Kim Källström.
Landslagsspelarna är förvånade.
- Klart att det var lite chockerande, säger Mikael Lustig till fotbollskanalen.se.

Kim Källström har varit given i landslaget sedan 2001 men när Erik Hamrén tog ut truppen till matchen mot Norge så saknades mittfältaren. På måndagen samlades landslaget i Stockholm och många är förvånade över förbundskaptenens petning av Källström.

- Ja, såklart att det var så. Han har varit med i över tio år så det är klart att det var lite chockerande, säger Mikael Lustig till fotbollskanalen.se.

Med både Kim Källström och Rasmus Elm borta från landslaget ser Erik Hamrén Pontus Wernbloom som en viktig spelare i de kommande VM-kvalmatcherna mot Irland och Kazakstan. Och Wernbloom blev också överraskad när Källström inte kom med i truppen.

- Ja, det får man ändå säga. Det är klart att jag var det, han har ju spelat i de senaste matcherna, så överraskad ja absolut. Samtidigt har man lärt sig hur det funkar, folk är med och folk är ibland inte med. Ibland spelar man själv och ibland spelar man inte. Man vet att det svänger i fotbollen, säger han.

Så du tror att han snabbt kan vara tillbaka?

- Ja, precis.

Martin Olsson:

- Han (Kim) har mycket rutin. Man blev lite förvånad. Men det är Erik som tar ut laget. Det är han som bestämmer, säger han och får medhåll av Tobias Hysén:

- Lite förvånad vart man väl när truppen kom ut. Det är klart att eftersom han varit med hela tiden så blir man lite förvånad.

Publicerad 2013-08-12 kl 18:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons