POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Lustig stukade foten - ändå lugn inför VM-kvalet

Foto: Scanpix

Här fastnar Mikael Lustig i gräset.

Mikael Lustig tvingades gå ut med en stukad högerfot redan efter tjugo minuter mot Kina - men hoppas på spel mot Kazakstan på tisdag.

- Det ska nog inte vara någon fara, sade Lustig.

Speltid i klubblaget, en chans från start mot Kina. Det började se ljusare ut för högerbacken Mikael Lustig efter en längre period med mycket bänknötande. Då trampade den 25-årige Celticförsvararen igenom, stukade foten och tvingades till byte.

- Det var lite surt att man var tvungen att kliva av så tidigt, men så är det ibland, sade Mikael Lustig, som tyckte att matchbilden dittills hade passat honom väl.

Men skadan är inte allvarlig, sade han.

- Det känns ganska ok. Jag hade säkert kunna kriga på längre.

- Vi har väl ändå fyra, fem dagar till nästa match, så det borde inte vara några problem.

In kom Seattles Adam Johansson, som inte fick några större problem med Kinas vänsterkant i sin landslagscomeback. Även Albin Ekdal, som bytte med Zlatan Ibrahimovic i paus, fick chansen att testa på landslagsspel igen, ett drygt år efter sin debut.

- Jag kom in och gjorde det man ska göra, utan att varken glänsa eller det motsatta. Så jag är nöjd med vad jag gjorde, sade Albin Ekdal, som inte var jätteimponerad av motståndet.

- Det var inget jättetufft motstånd.

- Jag tycker att vi spelade bra, både första och andra. Även fast vi inte gjorde så mycket mål så tycker jag att det var ett bra test inför tisdag.

Publicerad 2012-09-06 kl 22:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå