Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mellberg nöjd efter förlusten

Sverige

Olof Mellberg är den enda i det svenska laget som får full pott av Fotbollskanalen.se. Själv är han nöjd med sin insats.

- Det gick bra idag, men i och med att de spelade med två forwards så kommer det lägen, och då gör de det riktigt bra, säger Mellberg.

Matchen var egentligen över när David Villa sprang på ett långt uppspel av Joan Capdevilla. Läget såg till en början ut att vara under kontroll, men på något sätt tog Villa sig förbi både Olof Mellberg och Petter Hansson och satte segermålet bakom Andreas Isaksson.
- Olyckligt, säger backjätten.
Hade ni börjat andas ut? - Inte andas ut kanske, men det kändes bra. Sista fem, tio minuterna kändes det som att vi hade kontroll på läget och det ger självförtroende, man känner sig stark.

ANNONS

Efter Villas insats mot Ryssland i första matchen där spanjoren gjorde hat-trick, hade Mellberg fått uppdraget att mer eller mindre punktmarkera anfallaren. Och det lyckades i 93 minuter.
- Som sagt, det gick väldigt bra. Man måste alltid vara på tårna, när man möter såna bra spelare, synd bara på målet.

Publicerad 2008-06-14 kl 22:03
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto