POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Molins inte rädd att MFF-fans ska bua: "Betalar genom att prestera"

KAPSTADEN. Guillermo Molins förlänger inte med MFF.
Men han är inte rädd att fansen ska bua:
- Jag vill ju att Malmö ska få betalt, säger han till fotbollskanalen.se.

Guillermo Molins spelar från start i årets första landskamp. Den hete MFF:aren vet vilket misstag han inte ska göra nu när han är med på sin andra vinterturné:

- Förra året kände jag att jag sprang för mycket och ville visa att jag kunde det, det går inte i januari, man måste hushålla och välja lägen att gå framåt.

Är känslan att man verkligen vill visa vad man kan?
- Ja, första gången var det så. Nu har jag varit med och lärt mig det. Jag vill visa mina offensiva kvaliteter först och främst. Sedan ska jag jobba defensivt också.

Under hela januari har det varit snack om Malmö-spelaren vars kontrakt går ut under 2011 och som inte förlänger med mästarklubben.
Just nu är det stiltje.

- Jag kan inte göra mer, jag tänker inte ringa dem, säger Molins.

Förvånad att de inte ligger på mer?
- Det är upp till MFF. Det är svåra tider i Europa och det finns inte hur mycket pengar som helst. Det är tufft. De får komma med bud och så får jag ta ställning till det.

Hur tror du fansen reagerar?
- Vi hade guldfirandet på Stortorget och de körde en ramsa om att jag ska vara kvar, det är klart att det var roligt att höra, så vi får se.

- Fans är fans och är lite ofta extrema i sina åsikter och det är antingen eller och det är på gott och ont.

Tror du att de kommer svänga och bua?
- Jag tycker att jag betalar tillbaka genom att prestera på planen, sedan om Malmö får pengar för mig är det en bonus och det vill jag att Malmö ska få. Men jag kan inte bara ta ett kontrakt utan jag måste tänka på mig själv också.

- Jag har tackat nej till ett antal klubbar under det här fönstret som inte jag tycker är bra nog. Där bevisar jag att jag inte går till vilken klubb som helst.

Publicerad 2011-01-19 kl 11:20
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå