Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Adam Bergmark Wiberg lämnar Djurgården – blir kvar i Öster

Superettan

Öster skriver ett längre avtal med Adam Bergmark Wiberg som därmed lämnar Djurgården permanent. Det bekräftar Öster på sin hemsida under onsdagen.
- Helheten som fick mig att bestämma mig, säger han i pressmeddelandet.

Foto: Bildbyrån

Adam Bergmark Wiberg

Adam Bergmark Wiberg anslöt till Öster på lån under transferfönstrets sista dag inför säsongen. Nu står det klart att han blir kvar i klubben i en permanent lösning efter att Öster valt att utnyttja den klausul som fanns i affären med Djurgården.

Fotbollskanalen talade med Djurgårdens sportchef Bosse Andersson tidigare om möjligheten att Öster skulle köpa loss spelaren.

- Det är inget vi har diskuterat eller som jag har snackat med Öster om än, utan det är en bit kvar. Men Adam har varit viktig för dem och de är med i toppen så de har förutsättningar att utnyttja optionen, sade Bosse Andersson då.

ANNONS

Adam Bergmark Wiberg kommenterar sitt nya avtal till klubbens hemsida:

- Jag har trivts i både klubben och staden från första stund. Det var helheten som fick mig att bestämma mig för att skriva på för Öster. Klubben har stora ambitioner och här finns stora möjligheter för mig att utvecklas som fotbollsspelare. Dessutom trivs både jag och tjejen väldigt bra i Växjö. Det känns fantastiskt bra att allt nu är klart och jag ser fram emot återstarten av Superettan där vi ska göra precis allt för att fortsätta att vara med och tampas i toppen.

Adam Bergmark Wiberg har stått för fyra mål på tio matcher i Superettan den här säsongen. Hans nya kontrakt med Öster sträcker sig till och med säsongen 2024.

Publicerad 2022-06-22 kl 15:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto