Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Petad igen - men Olsson har inte gett upp landslaget

Premier League

Tre mittbackar var borta - ändå fick inte Jonas Olsson spela.
Fast han ger inte upp landslaget:
- Det är det finaste man kan spela i, säger han till fotbollskanalen.se.

Under våren var Jonas Olsson tillbaka efter en häloperation och spelade i ett West Bromwich som slog Manchester United och Chelsea.

När sedan Andreas Granqvist, Mikael Antonsson och Pontus Jansson uteblev räknade de flesta med Olsson mot Montenegro.

- Jag gjorde mitt bästa mot Norge men det räckte inte för att övertyga. Klart man är besviken. Jag hade hoppats få spela nu när två-tre spelare är borta, säger Jonas Olsson.

Är det över i landslaget nu?
- Eriks ledarstil är färskvara. Kan jag göra en bra säsong nästa år tror jag ändå att jag har möjligheter att slå mig in i truppen igen.

Vad betyder det att Sverige är nära EM?

ANNONS
- Såklart det gör. Det vill man inte missa. Man är inte högst upp i hierarkin nu men man vet inte hur det ser ut om ett år.

Det är inte aktuellt att tacka nej till landslaget?
- Jag känner fortfarande att landslaget är det finaste man kan spela i. Det har jag gjort sedan jag var fyra-fem år och började spela fotboll.

Efter segern mot Montenegro ville Erik Hamrén inte gå in på detaljer om varför han valde Alexander Milosevic före Jonas Olsson, men dagen efter berättar förbundskaptenen att han haft diskussioner med Jonas Olsson:

- Jag hade ett långt snack efter Norge-matchen, satt lite extra med backlinjen och tittade på ett stort antal klipp från matchen, och efter det hade jag ett långt snack med Jonas. Vi pratade om matchen mot Norge och det som varit tidigare.

"Uppskattar Jonas"
- Jag uppskattar Jonas som fotbollsspelare och det sätt han spelar mot Manchester United eller Chelsea där de vinner och det är annorlunda mot hur vi spelar i landslaget.

ANNONS
Publicerad 2015-06-15 kl 10:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto