Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Schelin inte helt hundra efter hårda smällen: "Varit en tuff vecka"

Sverige (dam)

I helgen genrepar Sverige inför EM i Holland.
Lotta Schelin har fortfarande symptom efter den tuffa smällen hon fick mot LB07, men är ändå positiv.
- Även om jag har en viss stelhet kvar men så länge huvudvärken inte är fullt påtaglig är jag glad, säger Schelin till SVT.

Foto: Bildbyrån

Den 17 juli är det EM-premiär för Pia Sundhages svenska landslag i Holland. Med två veckor kvar till Tysklandsmötet samlades Sverige under måndagen inför mästerskapet.

Den svenska stjärnan Lotta Schelin har fortfarande vissa symptom efter den tuffa smällen hon fick mot LB07 för en vecka sedan. Anfallaren fick smärtor i nacken efter en hård närkamp där hon åkte i backen ordentligt.

Det har varit en tuff vecka men jag tycker ändå att jag har kontroll på det även om jag har en viss stelhet kvar men så länge huvudvärken inte är fullt påtaglig är jag glad,säger Schelin till SVT.

- Nacken och migränen är min akilleshäl och jag landade väldigt dumt och när jag får lite whiplashaktigt i nacken är jag väldigt känslig och då blir det tuffa dagar. Men i dag var jag åtminstone på planen och det var inga problem att köra på. Jag kan varva upp mer och mer för varje dag.

ANNONS

Schelin kunde trots smärtorna spela 25 minuter mot Piteå i torsdags.

På lördag EM-genrepar Sverige mot Mexiko i Falkenberg.

Publicerad 2017-07-04 kl 16:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto