POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Seb Larsson kräver förbättring mot Moldavien: Måste upp ett snäpp

Sebastian Larsson var en av många som var missnöjd med 2-1-segern hemma mot Moldavien. Nu måste laget rycka upp sig.
- Det blir tuffare på bortaplan, säger han till fotbollskanalen.se.

2-1-segern hemma mot Moldavien väckte mycket kritik. Det svenska laget började starkt men tappade snabbt entusiasmen och Sebastian Larsson kräver nu ett rejält lyft om man ska lyckas slå moldaverna på bortaplan på fredag. Sen lärdomen kunde han dra efter första mötet.
- Dels vet vi mer om vad de kan och inte kan. Dels blir det tuffare på bortaplan så vi måste absolut upp ett par snäpp för att få med oss det resultat vi vill. Senast hade vi för dåligt passningsspel och för dålig rörelse. Vi började matchen bra men sedan blev vi stillastående. Vi slog bort för många passningar och det är kanske det första vi måste förbättra.

- Vi var inte jättebra och de var säkert bättre än vad många trodde. De var organiserade och då kan man inte stå stilla och spela sig igenom.

Oroar ni er för hur det blir om Zlatan Ibrahimovics skada skulle stoppa honom?
- Nej, det är inget att oroa sig för nu. Vi vill alla att han ska vara tillgänglig och spela för vi vet vad han tillför. Förhoppningsvis tar de hand om det så att han kan spela på fredag. Det är inte mycket vi kan göra åt det nu.

För Sebastian Larsson handlar sommaren inte bara om landslagsspel och sedan semester. Han är på jakt efter en ny klubb sedan kontraktet med Birmingham gått ut men under landslagsveckan vill han koppla bort silly season-tankarna.
- Jag kommer att spela någon annanstans nästa säsong men var det blir det vet jag inte ännu. Jag vill koppla av den här veckan och inte tänka på det. Jag kommer att ta tag i det direkt efteråt, säger han.

Kommer du att prata med din agent under samlingen?
- Nja, det vet jag inte. Jag vill fokusera på det här nu men om det dyker upp något speciellt så får man ta det då.

Publicerad 2011-05-30 kl 21:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå