Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Seger öppnar upp om EM-problemen - har opererats för hälskada: "Pressat min kropp"

Sverige (dam)

Caroline Seger, 37, missade stora delar av Sveriges EM.
Nu berättar stjärnan att hon opererats för en hälskada.
"Jag är fast besluten om att komma tillbaka", skriver hon på Instagram.

3:23
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från England-Sverige i spelaren ovan.

Caroline Seger fick stora delar av sommarens EM-mästerskap i England förstört på grund av skador. 37-åringen drogs med skadeproblem som höll henne borta från spel i flera matcher, och nu kommer en förklaring till varför.

I ett inlägg på sociala medier berättar stjärnan om hur problemen började.

"Jag har pressat min kropp i mer än 20 år. Jag har sagt ja när den skrikit nej. Jag har hela tiden flyttat gränser för att alltid kunna delta", inleder Seger ett inlägg på Instagram.

"Från och till har jag haft problem med min vänstra häl. Inför EM kände jag mig dock väldigt stark och bra. Och det var inte på förlägret i Båstad det började utan då blev jag olyckligt trampad på min högra häl som gjorde att jag behövde sy och inte kunde starta träningsmatchen mot Brasilien".

ANNONS

Seger menar att hon ådrog sig en hälskada i andra EM-gruppspelsmatchen mot Schweiz.

"I EM:s andra match mot Schweiz kände jag att det brände till i hälen och efteråt kunde jag knappt gå på min vänstra fot. En magnetröntgen visade en ruptur i hälsenan… De följande dagarna var ovissa och väldigt jobbiga, men tack vare vår fantastiska sjukgymnast Annika Näsmark - som än en gång hjälpte mig att bevisa motsatsen - kom jag tillbaka. Vi alla minns däremot utgången och uttåget ur EM". 

Skadan tvingade Caroline Seger att genomgå en operation efter mästerskapet. Trots att mittfältsstjärnan nu blir borta från fotbollen "ett tag" ser hon inte slutet på karriären:

"Jag gav allt jag hade men denna gång måste jag däremot kasta in handduken. Operationen är nu klar. Tack till Pär och alla på Orthocenter! Nu får jag tyvärr vara utan min älskade fotboll ett tag men jag är fast besluten om att komma tillbaka. Jag är inte klar. Jag vill avsluta på mitt sätt och mitt sätt är inte fullbordat", avslutar Seger.
ANNONS

Caroline Seger tillhör FC Rosengård i damallsvenskan.

Publicerad 2022-08-15 kl 20:28

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto